€ 1.829,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Innovatieve 3,2-kW doorslijper met STIHL QuickStop schijfrem

De STIHL TS 440 benzinedoorslijper is ideaal voor professionele interventies bij boven- en ondergrondse werken. Of je nu beton, steen, asfalt, bouwstaal of buizen wilt doorslijpen, de STIHL TS 440 doorslijper voert al deze taken betrouwbaar uit dankzij zijn doorslijpschijf met een diameter van 350 mm, bijvoorbeeld de STIHL D-SB 90 diamantdoorslijpschijf. De uitgebreide beschermkap maakt het merkbaar gemakkelijker om de doorslijper in krappe ruimtes te gebruiken. Bij een krachtige terugslag stopt de STIHL QuickStop remschijf de slijpschijf in een fractie van een seconde.

De krachtige STIHL 2-MIX-motor zorgt, in combinatie met de tweetrapsriemaandrijving, voor een hoog vermogen, zodat je veeleisende slijpopdrachten goed kan uitvoeren. STIHL ElastoStart en de decompressieklep verminderen de inspanning die nodig is om de machine te starten en verhogen zo het werkcomfort van de STIHL TS 440. De ergonomische handgreep en vooral het STIHL antivibratiesysteem beschermen bovendien je spieren en gewrichten terwijl je werkt.

De elektronische waterregeling zorgt automatisch voor een optimale koeling van de doorslijpschijf en helpt om het slijpstof te binden. Praktisch en onderhoudsvriendelijk: het longlife-luchtfiltersysteem bevordert de lange levensduur van de filter.

  • Universele doorslijper voor bouwwerken
  • Ideale geleiding van het snijblad in een kleine ruimte
  • Uitgebreide beschermregeling en STIHL QuickStop remschijf
  • Eenvoudig starten door STIHL ElastoStart en decompressieklep
  • Eenvoudige dosering van de hoeveelheid water door elektronische waterregeling
  • Voor doorslijpschijven van 350 mm
  • Benzine doorslijper TS 440

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    STIHL elektronische wateraansturing (A)
    STIHL elektronische wateraansturing (A)
    Filtersysteem met lange levensduur
    Longlife-filtersysteem met cycloonvoorafscheiding
    Antitrillingssysteem
    STIHL ANTIVIBRATIESYSTEEM

    Technische details

    Cilinderinhoud66,7 cm³
    Vermogen3,2 kW
    Gewicht11,1 kg
    Initiële uitvoering fabriekKunstharz Stahl
    Geluidsdrukniveau98 dB(A) 1)

    Service en advies