€ 174,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Set gordelsysteem ADVANCE X-TREEm HT: voor een optimaal comfort en minder vermoeiend werk bij professionele werkzaamheden in de boomverzorging en de bosbouw

Met de gordelsysteemset STIHL ADVANCE X-TREEm HT beschik je over een zeer praktisch gordelsysteem voor al je langdurige professionele werkzaamheden met de  accuhoogsnoeier STIHL HTA 150. Het gordelsysteem voor de STIHL HTA 150 biedt een uitstekend comfort. Met de flexibele band STIHL HT die is inbegrepen in deze set, kan je je STIHL accuhoogsnoeier gemakkelijk aan de bosbouwgordel bevestigen. De geoptimaliseerde ergonomie van de gordel spaart je spieren en gewrichten en biedt tegelijk een grote bewegingsvrijheid, ideaal om je hoogsnoeier veilig te gebruiken.

Het in drie niveaus in de lengte verstelbare rugdeel, de dubbele gewatteerde schoudergordel, ook in de lengte verstelbaar, van de bosbouwgordel ADVANCE X-TREEm HT en de standaard meegeleverde heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht over de heupen en de schouders.

De heupgordel ADVANCE X-Flex is verkrijgbaar in 3 maten: maat S (78 cm à 127 cm), maat M (89 cm à 143 cm) en maat L (98 cm à 177 cm). Afhankelijk van de uit te voeren taak kan je de heupgordel bovendien uitrusten met verschillende elementen van het modulaire gordelsysteem.

De volgende uitbreidingen zijn optioneel verkrijgbaar voor de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex :

  • Tasje voor smartphone ADVANCE X-Flex
  • Tasje voor walkietalkie ADVANCE X-Flex
  • Universeel tasje ADVANCE X-Flex
  • Accutasje ADVANCE X-Flex
  • Accudraagtas met aansluitkabel ADVANCE X-Flex
  • Kabelgeleider ADVANCE X-Flex

Service en advies