RMA 235 accugrasmaaier: compact en ergonomisch

Als je in je tuin kleine gazonoppervlakken wilt maaien en je efficiënt maar ook stil moet kunnen werken, is de stille grasmaaier STIHL RMA 235, uitgerust met een accu van het STIHL AK systeem, de ideale keuze. De ecomodus en de geoptimaliseerde windvleugelmessen zorgen ervoor dat je bijzonder zuinig en efficiënt kan maaien.



Dankzij zijn compacte polymeerbehuizing en zijn lage gewicht is de STIHL RMA 235 zeer gemakkelijk te hanteren en kan je hem moeiteloos transporteren tussen de verschillende gebruiksbeurten door. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in 5 stappen van 25 mm tot 65 mm in. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 30 liter, is zodanig ontworpen dat je hem heel gemakkelijk kan leegmaken. Omdat de RMA 235 een accugrasmaaier is, is hij bijzonder stil en stoot hij geen uitlaatgassen uit. Zijn lichte en compacte structuur en de opklapbare duwstang zorgen bovendien voor een compacte opslag.



Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL RMA 235 accugrasmaaier , maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

  • Voor geluidsarm werken op kleinere gazons
  • Lichte accugrasmaaier met maaibreedte 33 cm
  • Maximale efficiëntie dankzij het stromingsgeoptimaliseerde mes en de ecomodus
  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Centrale snijhoogteverstelling in 5 stappen
  • Grasopvangbox van 30 liter die eenvoudig leeggemaakt kan worden dankzij klapmechanisme
  • accu grasmaaier STIHL RMA 235

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Innovatieve grasopvangbox
    INKLAPBARE GRASOPVANGBAK
    GEOPTIMALISEERDE MESSEN
    GEOPTIMALISEERDE MESSEN
    Licht lopende wielen
    COMFORTWIELEN

    Service en advies