€ 879,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Robuuste benzine grasmaaier met mulchmes

De STIHL benzine grasmaaier RM 4 RT is met zijn snijbreedte van 53 cm en zijn mulchmaaiwerk perfect voor veeleisende gebruikers die op grote terreinen een hoogwaardig resultaat willen bereiken. Met een speciaal gevormd mulchmes snijdt deze mulchmaaier het gras trapsgewijs tot kleine partikels fijn. Daardoor komen belangrijke mineralen in de bodem terecht die de groei van het gazon in de hand werken. De aandrijving op de voorwielen vergemakkelijkt het maaien van grote oppervlakken en van hellingen. De antivibratie-elementen ontlasten bij lange maaibeurten de gewrichten en spieren, terwijl je dankzij de krachtige motor op elk type van grasveld vlot kunt opschieten. De functie SmartChoke en de wielen met dubbele kogellagers zijn andere comfortkenmerken van deze grasmaaier. De opklapbare stuurstang is in twee stappen in de hoogte verstelbaar en maakt het mogelijk om de grasmaaier gemakkelijk te transporteren en op te bergen.
Benzine grasmaaier RM 4 RT

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

MOTOR MET STARTSYSTEEM
MOTOR MET STARTSYSTEEM
Wielaandrijving
WIELAANDRIJVING
Mulchmes
MULCHMES VOOR GRASMAAIERS

Technische details

Gazontot 2500 m²
Snoeibreedte53 cm
Maaihoogte30 - 70 mm
Maaihoogte-aanpassing5-fach (zentral)
Aandrijving4,9 km/h

Service en advies