€ 769,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige, elektrische combihakselaar

De STIHL elektrische hakselaar GHE 355 voldoet aan al je eisen en verwerkt alle soorten plantaardig afval, of het nu gaat om grote hoeveelheden hard afval van bomen of zachte materialen. De krachtige elektromotor en het mesmechanisme  onderscheiden zich door hun kwaliteit, zelfs bij frequent gebruik. Dankzij de BRS technologie voor het omkeren van de draairichting (Blade rotation Reverse System), kun je de draairichting van de hakselmessen heel gemakkelijk omkeren in functie van het type materiaal. Draai gewoon aan de draaischakelaar. Wanneer het systeem naar rechts draait, verkleinen scherpe messen hard materiaal. Draaien de messen naar links, dan verkleinen ze zachte plantenresten tot composteerbaar materiaal. De brede vultrechter bevindt zich bovendien op een comfortabele werkhoogte. Zo kun je gemakkelijk sterk vertakte takken of omvangrijk snoeiafval invoeren om ze snel tot fijne deeltjes te reduceren.
elektrische hakselaar GHE 355

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Vultrechter met geluidsisolatie
Vultrechter met geluidsisolatie
Veiligheidsvergrendeling
Veiligheidsvergrendeling

Technische details

Max. asdiametertot 35 mm
Nominaal vermogen2500 W
Nominaal toerental werkgereedschap2750 omw./min.
Nominale spanning230 V
SnijgarnituurMulti-Cut 355

Service en advies