€ 1.089,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzinehoogsnoeier HT 105: Veelzijdig inzetbaar met snelle hoogteverstelling

De STIHL HT 105 benzinehoogsnoeier is ideaal voor het professioneel onderhoud van fruitbomen en gemeentelijk onderhoudswerk. Met dit krachtige model kan je gemakkelijk en efficiënt dood hout verwijderen, maar ook fruitbomen snoeien. Zijn STIHL 4-MIX-motor is niet alleen krachtig, maar stoot ook weinig uitlaatgassen uit. De handmatige brandstofpomp verzekert, in combinatie met een automatische decompressie, een snelle en gemakkelijke start van de motor.

Dankzij de lichte maar robuuste magnesiumaandrijving werk je langer door zonder moe te worden. Je kan de STIHL HT 105 comfortabel en veilig hanteren, omdat alle bedieningselementen zich bevinden op de multifunctionele handgreep voor bediening met één hand. De professionele telescoopsteel biedt een uitstekende geleidingsstijfheid en kan dus doelgericht worden gebruikt. Dankzij het snelverstelsysteem kan je hem gemakkelijk aanpassen aan verschillende werkhoogten of hem intrekken voor transport. De hoogsnoeier HT 105 biedt zo een totale lengte van 270 cm à 390 cm, waarmee je gemakkelijk takken tot 5 m hoog kan snoeien.

De stevige magnesiumbehuizing is voorzien van een takkenhaak die je kan gebruiken om takken te grijpen en te verwijderen. De zijdelingse uitwerping van de spaanders beperkt de neiging tot verstopping. Het kettingwieldeksel met geïntegreerde peillijst maakt het mogelijk om de STIHL HT 105 perfect te positioneren om heel precies te snoeien. Het kettingwieldeksel is bovendien voorzien van een tegen verlies beveiligde moer.

Voor optimale snoeiprestaties kan je de STIHL HT 105 hoogsnoeier gebruiken met een 1/4” P-ketting, bijvoorbeeld de STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) ketting van 1,1 mm.

De gevoerde gordel verzekert een uitstekende ergonomie en een betere verdeling van het gewicht tijdens het werken met de HT 105. Het STIHL antivibratiesysteem ontlast de spieren en gewrichten.

  • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem
  • Robuuste magnesiumaandrijving met gegoten takkenhaak
  • Telescoopsteel met verstelbare lengte voor werkzaamheden tot 5 m hoogte
  • STIHL 4-MIX®-motor met automatische decompressie voor een vlotte start
  • Voor het professionele onderhoud van fruitbomen en voor gemeentelijke onderhoudswerk
  • Krachtige benzinehoogsnoeier voor het onderhoud van bomen
  • HT 105 benzine hoogsnoeier

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Lichte en robuuste magnesiumaandrijving
    LICHTE, ROBUUSTE MAGNESIUMAANDRIJVING
    HTA 135
    Professionele telescoopsteel
    Uitschuifbare steel
    TELESCOOPSTEEL

    Technische details

    Zaagbladlengte30 cm
    Cilinderinhoud31,4 cm³
    Vermogen1,05 kW
    Gewicht7,9 kg 1)
    Geluidsdrukniveau92 dB(A) 2)

    Service en advies