Directe productkeuze Mechanische veegmachines

KG 770

Professionele veegmachine voor grote oppervlakken

Algemeen

Krachtige mechanische veegmachine voor oppervlakken tot ca. 1500m². Het STIHL Multi-Clean PLUS veegsysteem ( 2 borsteldelen en borstelrol) neemt verschillende soorten vuil op. Door de zijdelings geplaatste borstels wordt er ook langs hoeken, muren en stoepranden geveegd. Het grote vuilreservoir van 50l is makkelijk te legen. Met slijtvaste nylonborstels. Ideaal voor grote indoor ruimtes zoals garages of opslagruimtes.

€ 499,00*

Versies

Prijs

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Technische data

mechanische veegmachine STIHL KG 770

Technische data

Technische data Waarde
Tankinhoud l 1) 50
Theoretische veegcapaciteit m²/h 1) 2.900
Veegbreedte cm 77
Voor oppervlakken tot ca. m² 1) 1.500
Gewicht kg 1) 13

1) -

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Uitrusting

mechanische veegmachine STIHL KG 770

Standaarduitrusting

 • Centrale hoogteverstelling Zoom
  Centrale hoogteverstelling

  Met de centrale hoogteverstelling kan u het veegapparaat in een handomdraai aanpassen aan de ondergrond. Bovendien biedt de hoogteverstelling de mogelijkheid om de hoogte van de borstels aan te passen. Zo beschikt u over de gehele levensduur van de borstels over een optimaal veegresultaat.

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Het veegsysteem zorgt er voor dat verschillende soorten van vuil worden opgeveegd. Twee ronde borsteldelen nemen het vuil op en leiden het naar het achterliggende vuilreservoir. Door de zijdelings geplaatste borstels wordt er ook langs muren en stoepranden geveegd. Het vuil wordt voor de veegmachine opgenomen zodat het vuil niet kan klem zitten onder de machine. Naast de twee borsteldelen zorgt een dieper gelegen borstelrol voor een optimaal reinigingsresultaat. Deze borstel zorgt ervoor dat al het resterend fijn vuil zoals zand doeltreffend wordt verwijderd.

 • Robuuste borstels Zoom
  Robuuste borstels

  De slijtvaste nylonborstels hebben een lange levensduur. De afstelling van deze borstels zorgt ervoor dat afval zoals natte bladeren wordt opgeveegd. STIHL geeft een waarborg van 4 jaar op deze borstels.

 • Vuilreservoir Zoom
  Vuilreservoir

  Door de hoge rand en het grote volume van het vuilreservoir kan deze grotere hoeveelheden vuil behouden. De handgreep van het vuilreservoir is vergrendeld aan het frame. Zo komt het vuilreservoir niet accidenteel los tijdens het vervoer.

 • Versnelling met beschermkappen Zoom
  Versnelling met beschermkappen

  Door de rechtstreekse krachtoverbrenging is er een aanzienlijk hoger rendement dan bij aangedreven machines. De machine is dus makkelijker voort te duwen. Bij het achterwaarts vegen draaien de borstels naar binnen. Dit voorkomt dat vuil naar buiten wordt geslingerd. De versnelling van de borstels is voorzien van een beschermkap. Hierdoor is deze optimaal beschermd van vuil, stof of water.

 • Afgeronde profiel Zoom
  Afgeronde profiel

  Door het afgeronde profiel rond de borstels samen met de luchtfilters wordt het rondvliegende stof sterk beperkt.

 • Luchtfilter Zoom
  Luchtfilter

  Door het afgeronde profiel rond de borstels samen met de luchtfilters wordt het rondvliegende stof sterk beperkt. Beide filterelementen kunnen makkelijk verwijderd en gereinigd worden.

 • Regelbare borsteldruk Zoom
  Regelbare borsteldruk

  De borsteldruk kan worden ingesteld bij bv. het vegen van randen of stoepranden. Hierdoor wordt de veegprestatie nog meer geoptimaliseerd.

 • Ergonomische duwstang Zoom
  Ergonomische duwstang

  Met de ergonomisch ontworpen duwstang zorgt ervoor dat u de veegmachine moeiteloos kan bedienen. De duwstang kan aan verschillende lichaamslengtes worden aangepast. Voor het transport is deze duwstang eenvoudig te demonteren.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Handleiding

Handleidingen en veiligheidsbrochures

Taal Datum Link
manual icon International 8-11-2019