Directe productkeuze Slimme oplossingen

Smart Connector

Producten intelligent verbinden

Algemeen

Met de STIHL Smart Connector kun je alle functies van STIHL connected gebruiken. Deze functies zijn beschikbaar via de STIHL app of het STIHL connect pro portaal. Bij een correcte installatie op een STIHL machine of op een machine van een andere fabrikant registreert de STIHL Smart Connector het aantal bedrijfsuren van de machine. Hij geeft deze gegevens via Bluetooth door aan je smartphone, zodra deze zich binnen het bereik van het systeem bevindt. De gegevens die de STIHL app ontvangt, worden naar de STIHL cloud gestuurd zodra er een internetverbinding beschikbaar is. De gegevens worden daar vervolgens opgeslagen in overeenstemming met de geldende regels voor gegevensbescherming. De opgeslagen informatie is op elk moment toegankelijk via de STIHL app en het STIHL connect pro portaal. STIHL connected biedt nieuwe mogelijkheden voor professionele gebruikers. Zij hebben voortaan een handig en transparant overzicht over hun hele machinepark. STIHL connected biedt onder andere informatie over het aantal bedrijfsuren, de status van de machine, herinneringen aan aankomende onderhoudsbeurten en de laatst bekende locatie. STIHL connected laat ook zien of de machines zich in de buurt bevinden of niet. Dit garandeert professionele gebruikers een beter digitaal wagenparkbeheer, efficiëntere processen in hun bedrijf en een nog nauwer contact met hun STIHL dealer. Particuliere gebruikers kunnen het systeem ook gebruiken om het overzicht over hun machines te bewaren en onderhoudsbeurten te plannen op het juiste moment.

Ontdek meer over STIHL connected

FAQ STIHL connected

Klik hier om de STIHL connected App te downloaden of om je aan te melden in het STIHL connected Portaal:

Download de app op Android toestellen

Download de app op Apple toestellen

Meld je aan in het STIHL connected Portaal

vanaf € 19,90*

Versies

Prijs

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Technische data

STIHL Smart Connector

Technische data

Technische data Waarde
Gewicht zonder batterij g 20
Afmetingen (l x b x h) mm 53 x 42 x 14
Signaalbereik m ca. 10
Looptijd per batterijlading Jaar ca. 1
Connectiviteit BLE 4,2
Batterij 3V CR 2.032 Knopfzelle

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Uitrusting

STIHL Smart Connector

Standaarduitrusting

  • STIHL connect Zoom
    STIHL connect

    De machinegegevens die naar de STIHL app gestuurd worden, worden via het WLAN of het mobiele gegevensnet naar de STIHL cloud doorgestuurd. De STIHL app helpt de particuliere gebruiker onder andere met tips over het onderhoud van de machine.

  • STIHL connect pro
    STIHL connect pro

    STIHL connect pro zorgt voor een efficiëntere coördinatie van het machinepark en transparantie over de locaties en status van de machines. Het overzicht van alle taken en projecten dient ter verhoging van de efficiëntie.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Handleiding

Handleidingen en veiligheidsbrochures

Taal Datum Link
manual icon International 14-2-2020