€ 448,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

Jack ADVANCE X-TREEm: Functionele werkjas voor professioneel boomverzorgingswerk

Met het ADVANCE X-TREEm bosbouwjack stelt STIHL nieuwe normen voor de persoonlijke veiligheidsuitrusting. Het ADVANCE X-TREEm bosbouwjack biedt professionele boomverzorgers een maximale bewegingsvrijheid, niet in het minst dankzij ProElast, een materiaal dat exclusief voor STIHL werd ontwikkeld voor de stretchinzetstukken. Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack is verkrijgbaar in de pasvorm Slim Fit. Met zijn doordachte details draagt het robuuste en uiterst ademende STIHL ADVANCE X-TREEm jack optimaal bij aan het regelen van de lichaamstemperatuur. Dankzij zijn actief ademende bescherming tegen vocht kan je bovendien in alle weersomstandigheden goed werken. Om een goede luchtcirculatie te bevorderen, is de schouderpartij aan de binnenzijde voorzien van afstandsmateriaal. In de okselzone zitten verstelbare ventilatieopeningen met rits.


De mouwen zijn volledig afneembaar, waardoor het jack een veelzijdig gilet wordt. De schouderzone heeft een speciale DotGrip slijtagebescherming en de ellebogen zijn extra beschermd tegen doornen dankzij een keramische voering. Het grote gedeelte in fluorescerend oranje en de reflecterende elementen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De carbon-look afwerking aan de binnen- en buitenzakken geeft een moderne uitstraling. De twee borstzakken, de mouwzak en de binnenzak met rits bieden genoeg opbergruimte voor je smartphone of andere waardevolle voorwerpen. De rits van de mouwzak is waterafstotend.


Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack is machinewasbaar op 60 °C.


Extra informatie:

  • Bovenstof: 80% polyester, 15% polyamide, 4% elastaan, 1% keramiek

  • Voering: 66% polypropyleen, 34% polyester

  • Kleur: tweekleurig (zwart/fluorescerend oranje)


Het STIHL ADVANCE X-TREEm jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
  • Voor professioneel gebruik speciaal in de boomverzorging
  • Optimale bewegingsvrijheid door stretchinzetstukken ProElast
  • Veelzijdige werkjas voor werk in het bos
  • Flexibel door afneembare mouwen en regelbare ventilatie-openingen
  • Keramische slijtagebescherming aan de elleboog
  • Jack ADVANCE X-TREEm

    Uitrusting

    Stretchmateriaal
    STRETCHMATERIAAL
    Ademende vochtbescherming
    ADEMENDE VOCHTBESCHERMING
    Ademende werking
    ACTIEF ADEMEND

    Technische details

    Wasgoed60°C
    Gewicht650 g
    MaatL,M,S,XL,XS,XXL
    VentilatieopeningenNee
    Ventilatieritsenja

    Service en advies