De stille accu kantenmaaiers van STIHL

In alle rust maaien

Accumotorzeisen STIHL FSA 65 en FSA 85

De handige STIHL accu kantenmaaiers FSA 85 en FSA 65 verlichten voor zowel particuliere als professionele gebruikers de arbeid. Met de goed uitgebalanceerde machines maait u grondig en zonder moeite. De grote snijcirkeldiameter en de sterke accus zorgen voor een grote bewegingsvrijheid en efficiënt, kabelloos, stil en emissievrij werk. De accukantenmaaiers zijn bovendien bijzonder trillingsarm en dankzij hun lichte gewicht zijn ze comfortabel te gebruiken. Voor uitstekende prestaties van het eerste tot het laatste grassprietje.

FSA 90 R

FSA 90 R

Krachtige accu bosmaaier voor het maaien van gras en het onderhoud van groenvoorzieningen. De FSA 90 R is uitgerust met een beugelgreep zodat u altijd een gepaste greep vindt. Dankzij de STIHL deellastfunctie ECOSPEED kan het toerental van de bosmaaier eenvoudig aangepast worden aan de opgave. Zo daalt het verbruik en kan er langer met een volle tank gewerkt worden.
FSA 90

FSA 90

Krachtige accu bosmaaier voor het maaien van gras en het onderhoud van groenvoorzieningen. De FSA 90 is uitgerust met een dubbele handgreep, ideaal voor het maaien van grote oppervlaktes. Dankzij de STIHL deellastfunctie ECOSPEED kan het toerental van de bosmaaier eenvoudig aangepast worden aan de opgave. Zo daalt het verbruik en kan er langer met een volle tank gewerkt worden.

FSA 85

FSA 85

Uitstekende maaiprestaties zonder kabel of uitlaatgassen. Ook geschikt voor professionele gebruikers.

FSA 65

FSA 65

De accukantenmaaier FSA 65 maakt maaien eenvoudig. Particuliere gebruikers kunnen hun gazon comfortabel, stil en emissievrij onderhouden.

De kenmerken

De kenmerken

De accukantenmaaiers bieden uitstekende maaiprestaties. Dankzij de Lithium-Ion technologie zijn ze bovendien uiterst mobiel, milieuvriendelijk en stil.

De uitrusting

De uitrusting

Dankzij de uitgebreide uitrusting gaat het snoeien en maaien vlot, stil, milieuvriendelijk en comfortabel.

Welke accu bij welke machine Welke accu bij welke machine

Ontdek welke accu u het beste combineert met welke machine van het PRO AccuSysteem.

Klik hier