Puurs, 12.11.2019

Accusnoeizaag STIHL GTA 26 verzekert nauwkeurig snoeiwerk in tuin en bij handwerk

Veelzijdige zaagperfectie

Tuineigenaren hebben handige, mobiele snijgereedschappen nodig die zo  veelzijdig mogelijk zijn. De nieuwe GTA 26 accusnoeizaag van STIHL biedt bovendien hoge zaagprestaties en een zuiver zaagbeeld. Deze eigenschappen maken de innovatieve machine niet alleen geschikt voor het effectief snoeien van bomen en struiken, maar ook voor precieze houtbewerking, gaande van hekwerk tot en met de bouw van boomhutten. De machine is zeer eenvoudig en comfortabel te bedienen. Dankzij de zaagbladlengte van tien centimeter kan de machine takken, twijgen, houten balken en rondhout op lengte zagen, ook bij grotere diameters. De hoogwaardige STIHL zaagketting kan alle klussen aan. Het vervangen van de zaagketting gebeurt volledig zonder gereedschap, dankzij het kettingtandwieldeksel met vleugelmoer. De GTA 26 heeft een wisselaccu van 10,8 V. De machine maakt deel uit van het nieuwe STIHL AS accusysteem voor het onderhoud van privétuinen en -percelen. Naast de accusnoeizaag omvat dit systeem ook de nieuwe accugras- en buxusschaar HSA 26 en zal het nog verder worden uitgebreid. De GTA 26 wordt geleverd met een handige draagtas. Deze tas is ideaal voor het veilig opbergen en vervoeren van de GTA 26, inclusief accessoires.

Productkenmerken

 • Mobiel en veelzijdig
  De STIHL GTA 26 accusnoeizaag valt op door een hoge wendbaarheid in combinatie met een laag gewicht van slechts 1,4 kg, inclusief accu AS 2. Deze machine is dan ook een veelzijdige hulp bij het snoeien van bomen en struiken, maar ook voor handwerk en om planken, balken en boomstammen op lengte te zagen. Ze is geschikt voor tuin- en perceeleigenaren en is ook interessant voor hobbyisten.
   
 • Efficiënt en krachtig
  Met zijn 10 cm lange zaagblad zaagt de GTA 26 betrouwbaar takken, houten balken en rondhout, ook bij grotere diameters. Met een kettingsnelheid van 8 m/s biedt hij een hoog zaagvermogen en is daardoor erg efficiënt. Met één enkele lading van de krachtige 10,8 V lithium-ionaccu AS 2 van STIHL kan hij tot 80 takken met een diameter van 4 cm verwerken. De geluidsarme GTA 26 heeft een geluidsdrukniveau van minder dan 85 dB/A.
   
 • Snel en netjes
  De GTA 26 is uitgerust met de STIHL ¼"-PM3-zaagketting die betrouwbaar, snel en netjes zaagt. Deze functies maken de GTA 26 ideaal voor nauwkeurig zaagwerk en een zuiver zaagpatroon, ook voor handwerk en houtbouw.
 • Ergonomisch en comfortabel
  Met zijn uitgebalanceerde zwaartepunt, ergonomische vorm en lage trillingswaarde biedt de GTA 26 een hoge maat van werkcomfort. Vermoeiend en vervelend werk, zoals zagen en houtbouw, kan   snel en moeiteloos worden uitgevoerd. Dankzij het asymmetrische ontwerp van de machine heeft  de gebruiker altijd direct zicht op het zaagblad. De flexibele beschermkap, die meer dan 90 graden draaibaar is, biedt extra veiligheid.
   
 • Nieuw accusysteem voor huis- en tuineigenaren
  De innovatieve GTA 26 accusnoeizaag maakt deel uit van het nieuwe STIHL accusysteem AS. Het systeem richt zich op perceel- en tuineigenaren en omvat naast de kreupelhoutsnoeier ook de nieuwe accugras- en buxusschaar HSA 26. De accu AS 2 van 10,8 V, met een energie-inhoud van 28 Wh, en de AL 10 lader zijn compatibel met beide machines en met de andere machines die nog zullen volgen om het systeem verder aan te vullen. De machines zijn afzonderlijk verkrijgbaar of als set met accu en lader.

Klik hier voor de productgegevens.

Downloads

Beeldmateriaal:
Alle foto's weergeven