De nieuwste, professionele STIHL motorzeisen

Betrouwbare start dankzij M-Tronic

Betrouwbare start dankzij M-Tronic

De motorzeis STIHL FS 460 C-EM start nu nog gemakkelijker dankzij de volledig elektronische motorsturing. U hoeft zich niet meer om een warm- of koudstart te bekommeren. Met M-Tronic is er nog maar één enkele startpositie: het systeem detecteert automatisch de motortemperatuur en berekent heel precies hoeveel brandstof nodig is. Dat vermindert het aantal noodzakelijke startpogingen en stelt u in staat om meteen voluit te accelereren. Zo werkt het:

Een maximum aan vermogen!

Telkens als u de motorzeis FS 460 C-EM start - zowel wanneer u begint te werken als na een onderbreking - ontwikkelt ze meteen haar volledige vermogen.
M-Tronic, de nieuwe elektronische motorsturing, regelt permanent en in alle gebruiksomstandigheden het ontstekingsmoment en de brandstofdosering. Bovendien houdt het systeem daarbij rekening met externe factoren zoals de temperatuur, de hoogte en de brandstofkwaliteit. Wat u nog moet doen? Voltanken en starten. M-Tronic bekommert zich om de rest.

De motor ontwikkelt zo goed als onmiddellijk zijn optimale vermogen. En om dat vermogen constant te houden, regelt M-Tronic voortdurend de brandstofhoeveelheid en het ontstekingsmoment. De carburator hoeft u niet meer met de regelschroef manueel bij te stellen.

STIHL FS 460 C-EM met M-Tronic - uw voordelen

Uitstekende acceleraties

Dankzij de elektronische regeling van het ontstekingsmoment en de brandstofdosering kan de FS 460 C-EM onmiddellijk versnellen, zelfs na een koudstart.

Op elk moment het optimale motorvermogen

Op basis van de temperatuur en het motortoerental regelt en doseert de elektronische eenheid de brandstof zodat u op elk moment met het optimale motorvermogen kunt werken.

Geen manuele regeling van de carburator vereist

M-Tronic regelt in alle gebruiksomstandigheden - starten, stationair draaien, hoge toerentallen - de hoeveelheid brandstof in de carburator en houdt daarbij rekening met externe factoren (temperatuur, hoogte, kwaliteit van het mengsel).

Geheugenfunctie van het systeem STIHL M-Tronic

Geheugenfunctie

M-Tronic slaat de instellingen van het laatste gebruik op en voert die de volgende keer dat de motorzeis gestart wordt, opnieuw in. Zo beschikt u bij elke start onmiddellijk over het optimale motorvermogen.