Zaagkettingen met langere gebruiksduur.

De diamant steen- en betonzaagkettingen 36 GBE en 36 GBM

36 GBE en 36 GBM De steen- en betonzaag van STIHL kan nu ook uitgerust worden met hoogwaardige LowStretch kettingen 36 GBM en 36 GBE. Dankzij de speciale harde bekleding van de klinkbouten en schakels rekt de diamant steen- en betonzaagketting nauwelijks uit bij gebruik. De speciale gelaagde samenstelling van het materiaal beperkt de slijtage waardoor langere arbeidstijden mogelijk worden en de kosten verminderen. STIHL heeft twee kettingen ontwikkeld voor verschillende toepassingen: de ketting 36 GBM voor beton en hardsteen en de goedkopere ketting 36 GBE voor bouwmaterialen zoals baksteen en kalkzandsteen.

De productvoordelen

Geringe rek van de ketting

Teaser 12625

Teaser 12625

Dankzij de speciale harde bekleding van de klinkbouten en schakels rekken de kettingen nauwelijks uit bij gebruik. Dat betekent dat u langer kunt werken voor u de ketting moet aanspannen. Door de speciale gelaagde samenstelling van de ketting is de buitenzijde harder dan de binnenzijde. De oppervlaktelaag is dus harder dan het materiaal dat doorgeslepen moet worden. Dat vermindert de slijtage. Tegelijk blijft de ketting door de verschillende materiaaleigenschappen binnenin elastisch. Ook de vier bijkomende spoelboringen in het zaagblad Rollomatic G helpen om de slijtage nog extra te beperken.

Voor verschillende toepassingen

Teaser 12624

Teaser 12624

• De diamant steen- en betonzaagketting 36 GBE is een ketting om ruwe bouwmaterialen zoals baksteen en kalkzandsteen snel, met een laag geluidsniveau en zonder trillingen door te slijpen (met watertoevoer). Op elke tweede schakel is een diamantsegment gelast.
• De diamant steen- en betonzaagketting 36 GBM is een ketting om beton, gewapend beton en hardsteen snel, met een laag geluidsniveau en zonder trillingen door te slijpen (met watertoevoer). Elke schakel is van een diamantsegment voorzien.
De STIHL GS 461 steen- en betonzaag De STIHL GS 461
steen- en betonzaag

De eerste steen- en betonzaag van STIHL is de ideale aanvulling op uw doorslijpmachine.

Toon video (23.38 MB)
De nieuwe STIHL GS 461 steen- en betonzaag De STIHL GS 461 steen- en betonzaag

Draai onze producten interactief over 360 graden. Wij stellen u de voordelen langs alle kanten voor.

360° animatie starten