De handige accu kettingzagen van STIHL

Perfect voor binnen en buiten

Accumotorzagen

Met de twee accu kettingzagen MSA 200 C-BQ en MSA 160 C-BQ, biedt STIHL zowel particulieren als professionelen de perfecte zaag voor diverse werkzaamheden. Beide types zijn krachtig en stil, hebben een beperkt gewicht en maken het mogelijk om kabelloos en zonder uitlaatgassen te werken. Zo zijn ze de ideale partner om comfortabel te werken.

MSA 200 C-BQ

MSA 200 C-BQ

De nieuwe motorzaag MSA 200 C-BQ is een betrouwbare partner voor zowel particuliere als professionele gebruikers. Het overtuigt dankzij een hoger snijvermogen en een langere looptijd. Dankzij de innovatieve Lithium-Ion STIHL technologie kan u zowel binnen als buiten werken, zonder kabel of uitlaatgassen. Dit maakt het mogelijk om ook in geluidsgevoelige zones comfortabel te werken. Ideaal voor wie in alle omstandigheden graag alles onder controle houdt.

MSA 160 C-BQ

MSA 160 C-BQ

De STIHL MSA 160 C-BQ bekoort zowel particuliere als professionele gebruikers met zijn hoge prestaties, eenvoudige bediening en laag gewicht. Het innovatieve STIHL accusysteem maakt het mogelijk om met een grote bewegingsvrijheid en bovendien geluidsarm te werken, zonder brandstof, uitlaatgassen of kabel. De MSA 160 C-BQ is geschikt voor eenvoudig tuinonderhoud, om brandhout te zagen en om in gesloten ruimtes te gebruiken.

Welke accu bij welke machine Welke accu bij welke machine

Ontdek welke accu u het beste combineert met welke machine van het PRO AccuSysteem.

Klik hier