Accubladblazer STIHL BGA 85

Kenmerken in detail

De kenmerken

De accubladblazer STIHL BGA 85 is het resultaat van meerdere decennia technische knowhow, van innoverende elektromotoren en van de STIHL accutechnologie. Al die details van de superieure STIHL constructiekwaliteit maken van de bladblazer de ideale machine voor efficiënte, eenvoudige en milieuvriendelijke schoonmaakwerken.

STIHL lithiumaccu

Met de lithiumaccu's en de elektromotor (EC) van STIHL kunt u een hoog luchtdebiet opwekken. De autonomie van uw accu hangt af van het vermogen (80 Wh = 10 minuten, 120 Wh = 15 minuten en 160 Wh = 20 minuten). Van accu wisselen kan heel snel en eenvoudig.

Elektronische sturing van de STIHL elektromotor (EC)

De STIHL elektromotor (EC) werkt zonder koolstofborstels. Dat betekent een beperkte mechanische slijtage en een rendement dat veel hoger ligt dan dat van klassieke elektromotoren. Op die manier wordt de capaciteit van de accu optimaal benut.

Dubbele axiale turbine

De BGA 85 STIHL die met een dubbele axiale turbine uitgerust is, haalt een luchtdebiet van 650 m³/u, even hoog als een bladblazer met benzinemotor.

Multifunctionele greep

Dubbele vergrendeling. Symmetrische configuratie van de handgreep zodat die zowel door rechts- als linkshandigen gebruikt kan worden.

Versnellingshendel

Daarmee kan de gebruiker - door de motorsnelheid te regelen - de autonomie van zijn accu beheren en het luchtdebiet instellen dat hij nodig heeft om de omgeving doeltreffend schoon te maken. Nadat de hendel gelost is, stopt de motor onmiddellijk.

Hendel met grendelsysteem

Deze veiligheidsvoorziening verhindert dat de machine ongewild aanslaat.

Een functioneel design

De motorbehuizing heeft een glad oppervlak met ronde vormen waardoor de machine gemakkelijk schoon te maken is.

 

Ophangoog

Handig om de machine na het gebruik omhoog te hangen.