Indrukwekkende uitrusting

De motorzaag STIHL MS 441 C-M - ontworpen voor beroepsgebruikers

Er zijn heel wat argumenten om de krachtige motorzaag STIHL MS 441 C-M tot de ideale machine voor beroepsgebruikers uit te roepen. Performant op alle niveaus: altijd het optimale motorvermogen, een constant toerental, uitstekende acceleraties en heel wat andere voordelen die beroepsgebruikers weten te waarderen.

Volledig elektronische sturing

De motor wordt volledig elektronisch gestuurd. Het systeem M- Tronic bezorgt de motorzaag MS 441 C-M de beste geprogrammeerde prestaties zodat die machine het belangrijkste product van STIHL voor beroepsgebruikers wordt.

De optimale verhouding gewicht/vermogen staat borg voor een lange levensduur

Het motorcarter uit spuitgegoten magnesium en de geluidsdemper uit roestvrij staal garanderen een optimale verhouding gewicht/vermogen en staan borg voor een lange levensduur.

Comfortabel

Deze luchtfilter met voorafscheiding heeft een 5 keer langere levensduur. De filter HD2 is immers uit polyethyleen (PET) vervaardigd en is tot 70% fijner dan een filter uit molton of polyamide. De filter is gemakkelijk te reinigen. De PET is een filterpatroon dat snel en zonder gereedschap weggenomen en aangebracht kan worden.

Vermogen, zuiverheid, zuinigheid

Topprestaties. De 2-taktmotor met gelaagde spoeling combineert vermogen, koppel en zuinigheid (- 20% brandstof*). Hij voldoet nu al aan de EU-norm van 2012 (lagere emissielimieten).

* In vergelijking met tweetaktmotoren.

Gemakkelijk te onderhouden en te gebruiken

Soepel en zonder schokken starten, de tanks zonder gereedschap openen en sluiten, praktische manier om de ketting op te spannen: de krachtige motorzaag STIHL MS 441 C-M maakt u het leven gemakkelijker en zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken.

Beperkt trillingsniveau

STIHL heeft een bijzonder doeltreffend antivibratiesysteem ontwikkeld waarin veren en buffers in elastomeer gecombineerd worden. Die technische keuze staat borg voor een maximaal comfort terwijl u het zaaggereedschap toch optimaal in het hout kunt geleiden.