De STIHL beleving – Ontdek mooie verhalen

Steeds opnieuw worden STIHL machines gebruikt voor interessante projecten en in speciale omgevingen. Volg ons naar deze unieke plaatsen, ontdek de mooie verhalen die daar te vinden zijn en geniet van de STIHL beleving.
Met STIHL op ongekende hoogtes

Met STIHL op ongekende hoogtes

Ontdek de nieuwe toeristische attractie in het Saarland (Duitsland): een bijna 1.300 meter lang boomkroonpad dat eindigt in een uitkijktoren. 

Toscaanse traditie met hedendaagse techniek

Toscaanse traditie met hedendaagse techniek

Ontdek de Fattoria San Michele a Tori die traditionele regionale producten op haar grondgebied honderd procent ecologisch verbouwt. 

50 Meter rechts der Schlucht

Vijftig meter rechts van het ravijn

In het Zwitserse ravijn is het 's morgens al erg druk. Om de twee minuten cirkelt er een helikopter over de bomen. Plots gaat er een boom de lucht in! Een kijkje achter de schermen bij de ultieme uitdaging van de houtwinning: het vellen van bomen met behulp van een helikopter.
In de tuinen van kasteel Trauttmansdorff

In de tuinen van kasteel Trauttmansdorff

In Trauttmansdorff is het team klaar voor zijn volgende taak: het snoeien van de indrukwekkende 18 meter hoge cipressen op het terras. De tuiniers zullen op uitdagende hoogten aan de slag gaan.
Ein Tag am Schräghang

Een dag op de heuvel

Kasteel Trauttmansdorff in Merano moet indruk-wekkend ogen vanuit elke hoek. Ook de bossen van het kasteel vragen de aandacht van de kasteeltuiniers, Michael en Danilo. De dag op de heuvel begint.
Auf zum Gig

Op naar het concert!

De laatste voorbereidingen worden getroffen voor een wel heel bijzonder optreden: vandaag speelt de band Electric Love een openluchtconcert in de buurt van Stuttgart. De vier bandleden zijn er helemaal klaar voor – en ook hun uitrusting is tip top in orde. Op naar het concert!