Hoogwaardige tweetaktolie HP Ultra

Hoogwaardige tweetaktolie HP Ultra STIHL HP Ultra is een hoogwaardige en volledig synthetische motorolie door STIHL ontwikkeld. Het is ideaal voor luchtgekoelde tweetakt- en 4-MIX® motoren met gemengd smeersysteem, met of zonder katalysator. STIHL HP Ultra combineert excellente smering met uiterst weinig verkolingsneiging. Het resultaat: uitstekend smeervermogen, properheid en bescherming van uw krachtige motor, vooral bij continu gebruik onder volle belasting.

Uitstekend afgestemd. Ultra proper.

STIHL HP Ultra bevat asvrije slijtagewerende additieven. Zo ontstaan er bij de verbranding geen assen uit Calcium of Natriumsulfaat. Met synthetische esters als smerende component verbrandt de hoogwaardige olie uiterst proper. Bovendien is STIHL HP Ultra bijzonder milieuvriendelijk aangezien ze zwavelarm en biologisch afbreekbaar is (meer dan 80% in 21 dagen).

Uitstekend vermogen. Ultra lang.

Dankzij de uiterst geringe verkoling voorkomt HP Ultra olieresten en afzettingen in het motorcarter en op de zuigers en ontstekingskaarsen. Gedaan met het overslaan van de motor en vastgelopen kleppen. Het hoge rendement van de krachtige motor wordt op  die manier gedurende lange tijd verzekerd.

Ultra groen. Uitstekend.

De STIHL HP Ultra motorolie bezit optimale zelfmengende eigenschappen. Het mengsel kan gemakkelijk aan zijn intens groene kleur gecontroleerd worden. Het gebruik van STIHL HP Ultra, afgewisseld met andere tweetakt motor olie is mogelijk (Volg hiervoor de aanwijzingen van de fabrikant).

De voordelen in een oogopslag.

Prestaties HP HP SuperHP Ultra
Zuiverheid + ++++++
Opslagbescherming + ++++++
Smeervermogen + +++++
Corrosiebescherming + +++++