Mobiel, geruisloos en krachtig:

de accuheggenscharen

accuheggenschaar

De krachtige accuheggenscharen HSA 66 en HSA 86 komen zowel aan de vereisten van de particuliere als de professionele gebruikers tegemoet op het vlak van snijvermogen en arbeidscomfort. In de echte traditie van STIHL en op de best mogelijke manier: zonder brandstof of kabel! En zonder de buren te storen. De geruisloze heggenscharen lenen zich immers perfect voor een gebruik in geluidsgevoelige zones.

HSA 66

HSA 66

Snoei uw heggen in een handomdraai. Met de uiterst wendbare accuheggenschaar HSA 65, brengen particuliere gebruikers hun heg eenvoudig in vorm. Met de diamantgeslepen messen biedt deze accuheggenschaar uitstekende snijprestaties. Bovendien kan de HSA 65 ook voor langere periodes ingezet worden dankzij de sterke Lithium-Ion accu en de moderne EC-Motor.
HSA 86

HSA 86

Zo zorgen professionele gebruikers voor het beste snijresultaat. Met de stille STIHL accuheggenschaar HSA 86 kan u efficiënt en milieuvriendelijk werken in geluidsgevoelige gebieden. Daarnaast, overtuigt de moderne EC-motor met zijn licht gewicht en het nagenoeg slijtagevrij werken. De accutechnologie van STIHL maakt het mogelijk om zonder kabel en met volledige bewegingsvrijheid krachtig te snoeien met de dubbelzijdig geslepen messen.
HSA 25

HSA 25

De accu struik- en grasschaar HSA 25 is uiterst geschikt voor het bijsnoeien en verzorgen van kleinere, groenblijvende hagen en kleinbladige sierstruiken. Met de grasmessen, kunnen graskanten eveneens bijgesneden worden.

Welke accu bij welke machine Welke accu bij welke machine

Ontdek welke accu u het beste combineert met welke machine van het PRO AccuSysteem.

Klik hier