€ 9,80
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Reiniging en onderhoud van heggenscharen en heggenscharen op steel


De STIHL Care & Clean Kit HS, geschikt voor zowel privé- als professioneel gebruik, maakt het mogelijk om heggenscharen en heggenscharen op steel snel en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De STIHL Care & Clean Kit HS bevat in een enkele kit de volgende reinigings- en onderhoudsmiddelen: STIHL Superclean en Multilub.



Om vuil en harssporen te verwijderen van je heggenschaar of heggenschaar op steel, spuit je het snijgereedschap na gebruik in met STIHL Superclean. De spray met smeerfunctie lost niet alleen vuil op, maar werkt ook als smeermiddel en corrosiebescherming. Breng na het aanbrengen de messen van de heggenschaar korte tijd in beweging om het smeermiddel overal gelijkmatig te verdelen. Het hoogwaardige transmissievet Multilub garandeert een goede smering van het transmissiemechanisme van heggenscharen en heggenscharen op steel en verlengt zo hun levensduur. Dankzij zijn uitstekende hechting blijft het zitten in elk open element van het transmissiesysteem. Zo helpt het slijtage te verminderen.



Met de Care & Clean Kit kan je je heggenscharen en heggenscharen op steel in slechts enkele ogenblikken regelmatig reinigen en onderhouden. Zo verleng je de levensduur van je machines.



Wens je onze onderhoudsproducten voor je heggenschaar en heggenschaar op steel vooraf te testen? Probeer dan ons proefpakket. Het bevat een Superclean spray van 50 ml en een Multilub tube van 40 g. Zo beschik je over voldoende reinigings- en onderhoudsmateriaal om de doeltreffendheid van onze producten zelf te ervaren.


  • Onderhoud van STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel
  • Voor particulieren en professionals
  • Proefpakket met STIHL Superclean en Multilub transmissievet
  • Spray met smerende functie tegen hars en vuil en met roestbescherming
  • Speciaal transmissievet met verbeterde consistentie en uitstekende hechting
  • Verminderde slijtage dankzij een goede hechting in elk open element van het transmissiesysteem
  • Care & Clean Kit HS

    Ingrediënten volgens de detergentenverordening:

    Superclean

    LUBRICATING OILS (PETROLEUM), C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASED; C11-14 ALKANE; BUTANE; PROPANE; ISOBUTANE; RAPESEED OIL; DIOCTYL SODIUM SULFOSUCCINATE; CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE; PARFUM; ISOPENTANE; OLEOYL SARCOSINE

    Deze link bevat tabellen met de overeenkomst tussen de INCI-namen, de namen van de Europese Farmacopee en de CAS-nummers.

    Service en advies