€ 899,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Power Box Premium (Systainer3 systeem): set met twee AP 300 S accu’s en een AL 500 snellader voor gebruik met accubosmaaiers en accugrasmaaiers

Deze STIHL Power Box Premium (Systainer3 systeem) is een praktisch accessoire dat professioneel werk maar ook veeleisend privéwerk met de STIHL bosmaaiers of de STIHL accugrasmaaiers van het STIHL AP systeem vergemakkelijkt. In deze compacte opbergbox voor accu’s (Systainer3 systeem) in maat S van stevige kunststof zit een set van twee STIHL AP 300 S accu’s en een snellader AL 500 waarmee je zonder onderbreking kan werken. In deze duurzame STIHL accubox (Systainer3 systeem) in maat S berg je de verschillende elementen netjes en droog op.

Dankzij het T-Loc sluitsysteem kan je de box met één hand openen en sluiten. Het thermogevormde inzetstuk in de box heeft uitsparingen voor de accu’s en de snellader, om de verschillende onderdelen veilig mee te nemen. De handige draaggreep vooraan zorgt ervoor dat je de STIHL Power Box 2 (Systainer3 systeem) comfortabel kan dragen.

De STIHL Power Box 2 (Systainer3 systeem) is compatibel met de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat S, de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat M en de STIHL accubox (Systainer3 systeem) maat L, maar ook met andere Systainer systemen.

Let op: L-BOXX en Systainer3 zijn niet compatibel.

 • Power Box Premium: opbergbox voor accu’s, maat S, met twee AP 300 S accu’s en een AL 500 snellader
 • Voor werkzaamheden met accumachines die een grote autonomie vereisen
 • Om accu’s en lader plaatsbesparend en comfortabel mee te nemen
 • Compatibel met alle accumachines van het AP systeem van STIHL
 • Draaggreep vooraan voor een vlot transport
 • Compatibel met de andere Systainer3 systemen
 • Power Box 2 met 2x AP 300 S accu en AL 500 lader

  Technische details

  Energie-inhoud281 Wh
  Gewicht accu1,8 kg
  Capaciteit7,2 Ah

  Service en advies