Accugrasmaaiers met mulchfunctie

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Oppervlakte gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires

EMISSIEVRIJ GAZONONDERHOUD

Een gazon kan ook comfortabel worden gemaaid met een accugrasmaaier met mulchfunctie. Onze accumulchmaaier RMA 2 RT met een maaibreedte van 46 cm beschikt over voldoende energie voor middelgrote oppervlakken.

ACCUGRASMAAIER MET MULCHFUNCTIE VOOR DRAADLOOS GAZONONDERHOUD

De accu-aangedreven mulchmaaier van STIHL maakt het mogelijk om snel en draadloos te werken. Het fijn gesneden gras valt als mulch terug in het grasnerf en bemest de grond op natuurlijke wijze. Je hoeft dus niet langer de opvangbak leeg te maken en het gemaaide gras weg te gooien. Met zijn ergonomische supersoftgrip en voorwielaandrijving, die het werk vooral op grotere oppervlakken en bij hellingen vergemakkelijkt, is de accumulcher een comfortabel en wendbaar hulpmiddel. Ook de robuuste, duurzame, soepel lopende wielen helpen je bij werkzaamheden op ruig terrein. Bovendien kan de Eco-modus worden ingeschakeld op onze accugrasmaaier met mulchfunctie, waarna de motor zich automatisch aanpast aan het werkelijk benodigde vermogen. Daardoor bespaart een mulchmaaier met een accu veel energie. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accumaaier met mulchfunctie kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

VEEL FACTOREN ZORGEN VOOR NAUWKEURIGE MAAITECHNOLOGIE BIJ ACCUMULCHMAAIERS

De STIHL accugrasmaaier met mulchfunctie beschikt over een efficiënte maaitechnologie. Het mulchmes is zo gevormd dat het het gras stapsgewijs maait en tot fijne deeltjes versnippert, die vervolgens weer terug in de grasnerf vallen. Het gemaaide gras wordt zo gelijkmatig verdeeld en voorziet het gazon van vocht en voedingsstoffen. Afhankelijk van de grasgroei, het terrein en je specifieke wensen op het gebied van vormgeving kan je de maaihoogte van de accumulchmaaier voor de vooras en de achteras afzonderlijk aanpassen. De hoogteverstelling van de assen maakt maaihoogten van 25 tot 85 mm mogelijk.

NET ZO SNEL OPGEBORGEN ALS GEBRUIKSKLAAR

Dankzij de inklapbare duwboom en met behulp van de daaraan bevestigde Quick-Fix-snelspanners kan de STIHL accugrasmaaier voor mulching zonder gereedschap en in een handomdraai worden opgebouwd. En hij kan net zo gemakkelijk weer worden ingeklapt en opgeborgen. In de behuizing van het tuingereedschap is ook een draaggreep geïntegreerd. Deze vergemakkelijkt het verplaatsen en rechtop zetten van de accumulchmaaier en is ook geschikt als sjoroog, bijvoorbeeld voor het transport met riembevestiging.