€ 199,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Snoeibreedte33 cm
Maaihoogte25 - 60 mm
Maaihoogte-aanpassing5-fach (zentral),5-traps, centraal
Inhoud grasopvangbox30 l
Aandrijving--

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

RMA 235 accugrasmaaier: compact en ergonomisch

Als je in je tuin kleine gazonoppervlakken wilt maaien en je efficiënt maar ook stil moet kunnen werken, is de stille grasmaaier STIHL RMA 235, uitgerust met een accu van het STIHL AK systeem, de ideale keuze. De ecomodus en de geoptimaliseerde windvleugelmessen zorgen ervoor dat je bijzonder zuinig en efficiënt kan maaien.

Dankzij zijn compacte polymeerbehuizing en zijn lage gewicht is de STIHL RMA 235 zeer gemakkelijk te hanteren en kan je hem moeiteloos transporteren tussen de verschillende gebruiksbeurten door. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in 5 stappen van 25 mm tot 65 mm in. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 30 liter, is zodanig ontworpen dat je hem heel gemakkelijk kan leegmaken. Omdat de RMA 235 een accugrasmaaier is, is hij bijzonder stil en stoot hij geen uitlaatgassen uit. Zijn lichte en compacte structuur en de opklapbare duwstang zorgen bovendien voor een compacte opslag.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL RMA 235 accugrasmaaier , maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

accu grasmaaier STIHL RMA 235

Service en advies