€ 569,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Snoeibreedte41 cm
Maaihoogte20 - 100 mm
Maaihoogte-aanpassing7-traps (centraal)
Inhoud grasopvangbox52 l
Aandrijving--

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accugrasmaaier RMA 243 in een set, met AK 20 accu en AL 101 standaardlader: voor het efficiënt maaien van kleine oppervlakken

De krachtige en tegelijk stille accugrasmaaier STIHL RMA 243 is de ideale keuze voor hobbytuiniers. Je kan hem zonder problemen gebruiken in geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken.

Als je meteen wilt beginnen met grasmaaien, maar je nog geen accu van het STIHL AK systeem hebt, dan is de accugrasmaaier STIHL RMA 243 in een set met de STIHL AK 20 accu en de standaardlader STIHL AL 101de ideale keuze. Met zijn maaibreedte van 41 cm is hij perfect geschikt om kleine gazons efficiënt te maaien. Dankzij de standaarduitrusting, die bestaat uit een multimes, een mulchinzetstuk en een zijdelingse uitwerpopening, is deze grasmaaier even geschikt voor klassiek maaien als voor mulchen. Hij kan het gemaaide gras direct in de grasopvangbox verzamelen of over het gazon verdelen met behulp van de zijdelingse uitwerpopening.

Het opklapbare en in de hoogte verstelbare comfortstuur zorgt voor een aangename en ergonomische geleiding. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in in 7 stappen, van 20 mm tot 100 mm. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 52 liter, verzamelt al het gemaaide gras. Hij is heel eenvoudig leeg te maken.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoeveel gazonoppervlak je kan maaien op één acculading van je accugrasmaaier STIHL RMA 243, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Service en advies