€ 874,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accu-onkruidknipper RGA 140: duurzaam, stil en krachtig

Met de STIHL RGA 140 accu-onkruidknipper kunnen professionele gemeentewerkers in het tuin- en landschapsonderhoud doeltreffend planten verwijderen van harde oppervlakken, langs trottoirs of rond obstakels zoals vangrails of onder omheiningen. Deze STIHL machine is bijzonder geschikt voor het verwijderen van onkruid. Met zijn oscillerende schijfmessen die weinig rotatie-energie vergen zorgt deze robuuste professionele onkruidknipper voor slingerarm maaiwerk, zelfs bij taai gras en struikgewas. De ergonomische dubbele handgreep maakt een natuurlijke verplaatsing van de machine mogelijk, perfect voor langdurige werkzaamheden en dus ideaal voor gemeentewerkers, diensten voor wegenonderhoud, terreinbeheerders, conciërges en parkbeheerders.

De RGA 140 accu-onkruidknipper is uitgerust met een stille EC-motor met drie instelbare vermogenniveaus. Met de comfortabele met één hand te bedienen multifunctionele bedieningshandgreep met toerentalkeuze pas je het toerental traploos aan om zo efficiënt mogelijk te werken. Een zeer eenvoudig te reinigen luchtfilter verzekert een lange levensduur van je machine door een optimale motorkoeling. Bovendien is deze STIHL machine zeer stil, zodat je zonder problemen in geluidsgevoelige gebieden kan werken. De behuizing van STIHL RGA 140 de accu-onkruidknipper is ontworpen voor de montage van de STIHL Smart Connector 2 A. Je kan de accu’s van het STIHL AP systeem direct in de motorbehuizing bevestigen, goed voor de mobiliteit en flexibiliteit tijdens het werken.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met de STIHL RGA 140 en hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden. Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. De machines zijn bovendien voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater en zijn ook langs alle zijden beschermd tegen spatwater, wat door interne tests bewezen is. Voor de STIHL RGA 140 accu-onkruidknipper is de spatwaterbescherming, die al in interne tests werd bewezen, bovendien gecertificeerd conform beveiligingsgraad IPX4.
 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Krachtige accu-onkruidknipper voor professionele gebruikers
 • Slingerarm maaien van onkruid op harde oppervlakken en rond obstakels
 • Dubbele handgreep voor langdurig gebruik bij tuin- en landschapsonderhoud
 • Compatibel met de Smart Connector 2 A, voor een beter beheer van het machinepark
 • Duurzame luchtfilter voor optimale motorkoeling
 • Accu-onkruidknipper RGA 140

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  FSA 135
  Ergonomische handgreep met toerentalregeling
  Ergonomische tweehandige greep
  Dubbele handgreep (maaistuur)
  Luchtfilter met metaalgaas
  Luchtfilter met metaalgaas

  Technische details

  Nominale spanning36 V
  Gewicht6,4 kg
  Lengte met snijgereedschap1970 mm
  Geluidsdrukniveau81 dB(A) 1)
  Geluidsvermogenniveau95 dB(A) 1)

  Service en advies