€ 879,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Sterkstroom-combihakselaar met omkeertechnologie

Het hele jaar lang is de STIHL elektrische hakselaar GHE 375 een kostbare hulp bij al je werk in de tuin. Het mesmechanisme hakselt snel en doeltreffend zachte en lichte planten, maar ook hardere takken met een dikte tot 40 mm. Het snijmechanisme wordt aangedreven door een krachtige elektromotor die met sterkstroom wordt gevoed. Met de omkeertechnologie BRS (Blade rotation Reverse System) kun je de draairichting van de hakselmessen eenvoudig en individueel wijzigen met behulp van een draaischakelaar. Wanneer het systeem naar rechts draait, verkleinen scherpe messen hard materiaal zoals takken of houtig heggensnoeisel. Draaien de messen naar links, dan verkleinen ze zachte plantenresten tot composteerbaar materiaal. Dankzij de brede vultrechter voer je eenvoudig omvangrijk snoeiafval in. Dit wordt snel opgenomen en fijngehakt. Dankzij het beperkte gewicht en de wielas is de elektrische hakselaar GHE 375 makkelijk te verplaatsen, zelfs op heuvelachtig terrein.
 • Krachtige multihakselaar met krachtstroommotor
 • Voor het regelmatig hakselen van takken tot 40 mm en voor zacht snoeiafval
 • Eenvoudig aanpassen van de draairichting van de messen door BRS omkeertechnologie
 • Gemakkelijker vullen dankzij de grote vultrechter
 • Eenvoudig transport dankzij gering gewicht, ook bij oneffen terrein
 • elektrische hakselaar GHE 375

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Vultrechter met geluidsisolatie
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Veiligheidsvergrendeling
  Veiligheidsvergrendeling

  Technische details

  Max. dikte takkentot 40 mm
  Nominaal toerental snijgereedschap2810 U/min
  Nominaal vermogen3000 W
  Gewicht30 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA100 dB(A)

  Service en advies