€ 2.299,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

ⓘ Installatie

De erkende STIHL dealers bieden installatie- en onderhoudspakketten aan, die niet in de getoonde verkoopprijs inbegrepen zijn. De installatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw iMOW® naar behoren functioneert. Wij raden u ten zeerste aan om deze stap toe te vertrouwen aan een erkende en opgeleide STIHL vakman. Als vakman is de dealer verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de installatie en het onderhoud.

Er is een extra installatiekit nodig als u het zelf wilt installeren.
Bekijk hier onze installatiehandleidingen voor de robotmaaier.

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat een door u uitgevoerde installatie onder uw eigen verantwoordelijkheid valt.

Intelligente robotmaaier met mulchfunctie

De STIHL iMOW® robotmaaier RMI 632 is een allrounder bij het automatisch maaien van een groot grasperk. De machine met een snijbreedte van 28 cm is voorzien van een krachtige lithium-ionaccu waarmee ze probleemloos gazons met een oppervlakte tot 3.000 m² kan onderhouden. Het mulchmaaiwerk transformeert de grashalmen tot een fijn maaisel dat als een natuurlijke meststof weer door de bodem opgenomen wordt. De gewenste hoogte van het gras kun je in 15 stappen instellen. Om een gelijkmatig maaibeeld te verkrijgen, stemt de functie ‘Adaptive Slope Speed’ het motorvermogen op de kenmerken van het terrein af. De RMI 632 overwint hellingen tot 45%. Wanneer de grasmaaier een voorwerp op het grasveld raakt, merken de sensoren in de beweeglijke kap de hindernis op waarna de iMOW® robotmaaier een andere weg zoekt. Met de ingebouwde lcd-display, die deel uitmaakt van het uitneembare bedieningspaneel, kun je informatie oproepen of invoeren. Via de display kun je bijv. de actuele laadstatus van de robotmaaier controleren of het dynamische maaiplan aanpassen. Om de machine te installeren heb je een extra installatiekit nodig. De STIHL iMOW® robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Maar ook dan geldt: de iMOW® robotmaaier is geen speelgoed. Tijdens de momenten waarop de iMOW® robotmaaier aan het werk is, is het belangrijk om kinderen, toeschouwers en dieren op afstand houden. Meer informatie vind je in de handleiding.
 • Voor gazons tot 3.000 m² en hellingen tot 45 %
 • Maait, versnippert en bemest door mulchmaaiwerk
 • Geïntegreerde regensensor
 • Praktische, uitneembare bedieningsconsole
 • Bepaalt zelfstandig het dynamische maaiplan
 • Volledig automatische robotmaaier
 • Robotmaaier RMI 632

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Heldere lcd-display
  Heldere lcd-display
  Beweeglijke kap
  Beweeglijke kap
  Goed beveiligd
  Goed beveiligd

  Technische details

  Maximaal gazonoppervlak3000 m²
  Werktoerental3150 omw./min
  Gemeten geluidsdrukniveau LpA48 dB(A)
  Snijhoogte20-60 mm
  Onzekerheidsfactor geluidsdrukniveau KpA3 dB(A)

  Service en advies