MH 600
TUINFREZEN / GRONDFREZEN

MH 600

Nieuw
Nominaal vermogen
4,4 kW / 6,0 PS
Onzekerheidsfactor K
2,76 m/s²
Trillingswaarde ahw
6,9 m/s²
€ 749,00
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Robuuste tuinfrees voor zwaar werk

De uiterst krachtige STIHL MH 600 is de beste keuze om een dichte, massieve ondergrond te bewerken en grote terreinen om te graven. Aangedreven door een krachtige benzinemotor doorploegt hij de aarde in banen van 80 cm breed. Dankzij de vorm van de hakmessen meng je de aarde heel efficiënt en krachtig, zaag je oude wortels en plantmateriaal door en breng je die naar het oppervlak. Alle veelgebruikte onderdelen zijn vanwege de zware toepassingen gemaakt in bijzonder sterke materialen, zoals versterkt edelstaal. De centrale stuurverstelling zorgt bovendien voor een ergonomische bediening, zodat je ondanks de sterke krachten toch ontspannen je baantjes kan trekken. Dankzij de twee versnellingen vooruit en de achteruitversnelling kan je de machine soepel voortbewegen. Tussen twee klussen kan de tuinfrees verplaatst worden met zijn wielas of in reinigingspositie geparkeerd worden. Op die manier kan je de hakmessen heel gemakkelijk schoonmaken of vervangen.

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Krachtige motor
Krachtige motor
Transportwiel
Transportwiel
Eenvoudige bediening van de gashendel
Eenvoudige bediening van de gashendel

Technische details

Nominaal vermogen4,4 kW / 6,0 PS
Onzekerheidsfactor K2,76 m/s²
Trillingswaarde ahw6,9 m/s²
Geluidsniveau gegarandeerd LwA (dB[A])101 dB(A)
Tankinhoud3,6 l

Service en advies