RT 4112 S
ZITMAAIERS

RT 4112

 • Krachtige zitmaaier voor het onderhoud van heel grote gazons
 • Voor privé-tuineigenaars en landschapstuiniers
 • Comfortabel door verstelbare bestuurdersstoel
 • Doeltreffend werken door geleidesysteem en zijdelings uitwerpen van het maaigoed
 • Snel manoeuvreren dankzij de 1-pedaalaandrijving
 • Breedte met maaiwerk
  132 cm
  Cilinderinhoud
  500 cm³
  Gewicht
  209 kg
  € 3.249,00
  Kies product
  Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
  Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

  Compacte zitmaaier voor grote grasperken

  Met de STIHL zitmaaier RT 4112 S beschik je over een specialist om grote grasperken te onderhouden. Dankzij de grote snijbreedte en de traploze snelheidsregeling kun je met deze zitmaaier ook moeilijke en veeleisende terreinen in een mum van tijd onderhouden. Bovendien is de 7-traps snijhoogteverstelling – met snijhoogtes van 3,5 tot 9 cm – heel eenvoudig vanuit de bestuurdersstoel te bedienen. Het maaidek met zijn praktische zijdelingse uitwerpopening verspreidt het maaigoed onmiddellijk over het grasveld. Dat betekent dat je geen grasopvangbox meer moet leeg maken en dat je de hele tuin kunt maaien zonder te stoppen. Deze zitmaaier is uitgerust met heel wat doordachte details die je bij het werk ondersteunen, zoals de 1-pedaal-wielaandrijving om comfortabel van rijrichting (vooruit en achteruit) te veranderen. De lage instap en de grote beenruimte staan al van bij de start borg voor een hoog rijcomfort. En met de elektromagnetische messenkoppeling activeer je de messen van de zitmaaier heel eenvoudig vanuit de cockpit. Het geleidesysteem zorgt ervoor dat het gras over de hele snijbreedte optimaal naar de messen geleid wordt.

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Turfbanden
  Turfbanden
  Trekhaak
  Trekhaak
  Centrale snijhoogteverstelling
  Centrale snijhoogteverstelling

  Technische details

  Breedte met maaiwerk132 cm
  Cilinderinhoud500 cm³
  Gewicht209 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA (dB[A])100 dB(A)
  Gemeten geluidsdrukniveau LpA86 dB(A)

  Service en advies