Voor de meest veeleisende toepassingen

Alle beroepsgebruikers keken er naar uit

Professionele STIHL motorzeisen

Nu kan wie landschappen en bossen beroepsmatig onderhoudt, nog efficiënter aan de slag: de nieuwste generatie van professionele STIHL motorzeisen is uit. De motorzeisen vallen op door een vereenvoudigde startprocedure, een verbeterde ergonomie en de zuinige STIHL 2-taktmotor met gelaagde spoeling. Daardoor zijn ze de ideale machines om moeilijke maai- en opschoonwerken uit te voeren, om grote oppervlakken dicht gras te maaien, om struiken en doornhagen te vellen, of nog om haksel- en zaagwerken uit te voeren. Die krachtige machines zijn gemakkelijk te bedienen. Bovendien tonen ze zich zeer betrouwbaar en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Motorzeisen die aan alle vereisten tegemoet komen, en trouw zijn aan de kwaliteit «Made by STIHL».

Betrouwbare start dankzij M-Tronic

Koud of warm - met het systeem M-Tronic start uw motorzeis STIHL FS 460 C-EM altijd even vlot. De motorsturing verloopt volledig elektronisch wat het comfort nog verhoogt.

Gemakkelijk starten ...

De machine starten en u kunt aan de slag - dat is het devies van de nieuwste, krachtige professionele STIHL motorzeisen.…

Kenmerken in detail

De nieuwste generatie van professionele STIHL motorzeisen: krachtig, betrouwbaar en stevig om krachtensparend en vlot te werken.