STIHL diamant-doorslijpschijven

Voor beton, asfalt en natuursteen

diamant-doorslijpschijven

De hoge kwaliteit van de STIHL diamantschijven wordt gegarandeerd door een zorgvuldige selectie van materialen, een perfecte productie volgens de modernste methoden en een strenge kwaliteitscontrole. Ze overtuigen tijdens het gebruik door een hele resem doorslaggevende voordelen:

  • Hogere temperatuurbelastbaarheid
  • Hoog snijvermogen
  • Langere levensduur
  • Hoge rendabiliteit

Zorgvuldige afstemming van alle segmentonderdelen
De segmentafstemming van de schijven is een garantie voor een optimaal snijvermogen. Het bindingssysteem, de kwaliteit van de diamantkorrel en de diamantconcentratie zijn voorzien voor gebruik met benzine, zodat minder snijkracht is vereist en een langere levensduur wordt bereikt.

Ontwerp van de doorslijpschijven
De doorslijpschijven zijn ontworpen voor de hoogste warmtebelasting. Ook bij extreme inzet kan zo exact en betrouwbaar worden geslepen zonder dat de schijf aan stabiliteit verliest. Bij nat snijden heeft dit een bijzonder positieve invloed op het snijvermogen en de levensduur. Met de keuze van segmenttussenruimtes, vooral bij beton- en asfaltdoorslijpschijven, wordt zowel de koeling als de afvoer van het slijpgoed ondersteund.

Voorslijpen in fabriek van alle segmenten
Het voorslijpen in fabriek heeft twee essentiële voordelen: in de eerste plaats hebt u al meteen bij het eerste gebruik de beschikking over het volledige snijvermogen. Het “inwerken” van de nieuwe doorslijpschijf valt weg. In de tweede plaats wordt daardoor een zo hoge plan- en uitlijningsnauwkeurigheid bereikt, dat het snijvermogen, de snelheid vooruit en de levensduur worden geoptimaliseerd.

STIHL diamant-doorslijpschijven zijn verkrijgbaar in zes vermogensklassen 5, 10, 20, 40, 60 en 80.