De accumachines van STIHL en VIKING

1 accu, zoveel machines

Accumachines

Van het snoeien van heggen, grasmaaien, graskanten trimmen, gevallen bladeren opruimen en paden reinigen tot brandhout zagen – de STIHL en VIKING accumachines kunnen alles aan.

MSA accumotorzagen

MSA accumotorzagen

De STIHL accumotorzagen werken krachtig en stil, hebben een laag gewicht zorgen voor draadloze mobiliteit zonder uitlaatgassen.

MSA accumotorzaag voor boomverzorging

MSA accumotorzaag voor boomverzorging

Hoger, lichter, stiller: De handige accumotorzaag MSA 160 T zorgt bij de professionele boomverzorgers voor nieuwe maatstaven.
HTA hoogsnoeiers

HTA hoogsnoeiers

Met de handige en stille accuhoogsnoeiers, zaagt u takken tot 5 m hoog vanop de bodem.

FSA accukantenmaaiers

FSA accukantenmaaiers

De STIHL accukantenmaaiers met grote maaikoppen en krachtige accu's zorgen voor efficiënt en mobiel werken - draadloos, zonder uitlaatgassen en stil.

HSA accuheggenschaar

HSA accuheggenscharen

De STIHL accuheggenscharen zijn krachtige partners bij het groenonderhoud. De krachtige accu's zorgen voor lange werktijden en hebben een hoog maaivermogen.

HLA accuheggensnoeiers

HLA accuheggensnoeiers

Met zijn tweezijdig geslepen messen en individuele instelling van de snoeihoek zorgt de HLA 65 voor korte werktijden bij het snoeien van hoge of brede hagen.
BGA accubladblazer

BGA accubladblazers

De STIHL accubladblazers maken oppervlakken in een geluidsgevoelige omgeving op efficiënte wijze vrij van bladeren, maaigoed en afval.

KGA accuveegmachine

KGA accuveegmachine

De STIHL accuveegmachine laat altijd een verzorgde indruk achter. Zelfs grote oppervlakken worden snel en krachtensparend bevrijd van vuil en  afval.

De accudoorslijpmachine TSA 230

De accudoorslijpmachine TSA 230

Klein formaat, grootse prestaties. Dankzij de emissievrije accutechnologie kunt u met de bijzonder kleine en lichte accudoorslijpmachine bij elke toepassing binnen of buiten gebruiken.
De accutakkenschaar ASA 85

De accutakkenschaar ASA 85

Krachtig snoeien, krachtbesparend werken: de nieuwe accutakkenschaar STIHL ASA 85 snijdt takken tot 45 mm dik moeiteloos door.
VIKING accugrasmaaiers

Wie mobiliteit weet te waarderen, is optimaal uitgerust met de krachtige VIKING accugrasmaaier. Ook hier kunnen de hoogwaardige STIHL lithium-ion-accu's worden ingezet en wordt het gazononderhoud een lichte en vooral gebruiksvriendelijke aangelegenheid.

Welke accu bij welke machine Welke accu bij welke machine

Ontdek welke accu u het beste combineert met welke machine van het PRO AccuSysteem.

Klik hier