STIHL kunsthars-doorslijpschijven

Voor staal, asfalt en steen

Kunsthars-doorslijpschijven

De speciaal voor het gebruik van de STIHL doorslijpmachine ontwikkelde STIHL kunsthars-doorslijpschijven, zijn geschikt voor een bijzonder uitgebreid toepassingsbereik voor het doorslijpen van bouw- en constructiematerialen zoals staal, asfalt en steen. Een versterking van meerdere lagen garandeert de hoge stabiliteit van de schijven bij handmatig gebruik met de doorslijpmachine.
Vier types kunstharsschijven zijn beschikbaar voor het doorslijpen van verschillende materialen:

Staal
Voor bouwstaal, staalprofielen, wapeningsijzer of stalen balken, op de bouw of in metaalverwerkende bedrijven. Voor het doorslijpen van staal biedt dit bewezen schijftype nog steeds het snelste en zuiverste resultaat.

Steen
Geschikt voor het doorslijpen van alle gesteenten, is dit de ideale schijf voor gebruik in de bouw. Ook aluminium en non-ferrometalen kunnen hiermee worden geslepen.

 
Asfalt en nodulair gietijzer
Met deze speciale doorslijpschijf voor de aanleg van wegen en het plaatsen van leidingen, kan zowel een asfaltdek als een nodulaire gegoten buis worden doorgeslepen.

Nat slijpen
Stabiele doorslijpschijf voor het nat slijpen van steen en beton zonder opwaaiend stof bij een 30 % langere levensduur en  met een schijf voor droog slijpen en tot 50 % hogere snijsnelheid.