Breda, 11.04.2019

STIHL lanceert reeks nieuwe hogedrukreinigers

Ideaal voor particuliere gebruikers

STIHL komt met maar liefst 5 nieuwe hogedrukreinigers op de markt. De machines hebben een modern design, en zijn perfect voor particuliere gebruikers: handig, voorzien van praktische nieuwigheden en heel gebruiksvriendelijk. Met de uitgebreide standaarduitrustingen kan je de STIHL RE 90, RE 100, RE 110, RE 120 en RE 130 PLUS zowel voor het onderhoud van voertuigen als voor allerhande reinigingswerkzaamheden gebruiken. Bovendien kan je de nieuwe hogedrukreinigers probleemloos opbergen en vervoeren.

Geen vuiltje aan de lucht

Vuil verwijderen rond het huis en de tuin wordt kinderspel met de nieuwe hogedrukreinigers van STIHL. Zowel de RE 90 als de RE 100, RE 110, RE 120 en RE 130 PLUS beschikken over twee soorten sproeiers, die je moeiteloos kan verwisselen door een compact systeem met steekkoppeling. De krachtig roterende sproeier verwijdert hardnekkig vuil. Met de verstelbare vlakstraalsproeier kan je gemakkelijk de druk aanpassen om gevoeligere oppervlakken doeltreffend te reinigen. Daarnaast kan je dankzij de sproeiset ook reinigingsmiddelen gebruiken indien nodig. Binnenkort geen vuiltje meer aan de lucht!

Boordevol praktische snufjes

De bovengenoemde hogedrukreinigers bieden stuk voor stuk allerlei praktische snufjes aan, waaronder een stevige aluminium hogedrukpomp, die een lange levensduur garandeert. Tegelijkertijd beschikken alle nieuwe STIHL hogedrukreinigers over een snelkoppeling met anti-drilfunctie waarmee je het hogedrukpistool eenvoudig kan aansluiten op de hogedrukslang om te voorkomen dat de slang opkrult. Vervolgens kan je de machines gemakkelijk vervoeren dankzij het moderne ontwerp met geïntegreerd chassis en grote wielen. De RE 90, RE 100, RE 110 en RE 120 hebben twee kabelhaken waarmee je de voedingskabel kan oprollen en netjes kan opbergen op de machine. De RE 130 PLUS beschikt dan weer over een haspel. Gebruiksvriendelijk, modern en perfect voor privégebruik. Wat wil je nog meer van een hogedrukreiniger?

Ook voor de ervaren gebruiker

De nieuwe RE 90 hogedrukreiniger is uitgerust met een universele motor van 1,8 kW en een hoge druk tot 100 bar. De RE 100, RE 110, RE 120 en RE 130 PLUS hogedrukreinigers beschikken over een hoogwaardige, stille inductiemotor met een vermogen van 1,7 tot 2,3 kW en een werkdruk tot 135 bar. Terwijl de RE 90 hogedrukreiniger een compact en lichtgewicht instapmodel is, beschikken de RE 100 tot RE 130 PLUS over meer nieuwigheden voor de ervaren gebruiker. Zo hebben de machines vanaf de RE 110 een extra lange sproeier met zachte, telescopische handgreep voor een comfortabel gebruik. Deze hogedrukreinigers hebben een opbergruimte aan de zijkant voor de sproeiers en voedingskabel. De hogedrukreinigers vanaf het model RE 120 hebben een tweede transportgreep die het vervoeren en opbergen nóg handiger maken. Ze zijn ideaal voor frequente en zware klussen.

Downloads

Beeldmateriaal:
  • Download foto (.jpg)2421 x 1772 px, 1.04 MB

    De STIHL compactklasse hogedrukreinigers maken indruk met hun hoogwaardige en uitgebreide standaarduitrusting en met hun compact en modern design.

Alle foto's weergeven
  • Download foto (.jpg)2421 x 1772 px, 1.04 MB

    De STIHL compactklasse hogedrukreinigers maken indruk met hun hoogwaardige en uitgebreide standaarduitrusting en met hun compact en modern design.