Breda, 12.03.2019

STIHL pakt uit met groot assortiment grasmachines

Voor particulieren en professionals

Wie aan STIHL denkt, denkt aan kettingzagen, kantenmaaiers, heggenscharen, … En vanaf nu ook aan grasmaaiers. Want de producent van tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting pakt uit met een uitgebreid assortiment grasmachines. Voor zowel hobbytuiniers als professionals. Iedere situatie vraagt immers om een gepaste machine. Van accugrasmaaiers over robotmaaiers tot zitmaaiers. Stuk voor stuk krachtig en betrouwbaar, en uitgerust met innovatieve details om het maaien moeiteloos en aangenamer te maken.

Grasmaaiers voor ieders gazon

STIHL heeft vanaf nu een volledig assortiment grasmachines en biedt zo een toestel aan voor iedere situatie. Handig, want bij de aanschaf van een nieuwe grasmaaier, let je er best op dat die aan je specifieke behoeften voldoet. Of je nu een professional bent of een hobbytuinier, alle machines blinken uit op het vlak van kracht en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze uitgerust met innovatieve details. Zo staan de STIHL grasmaaiers garant voor echt maaiplezier. Belangrijk, want een grasmaaier is onmisbaar voor een keurig gazon.

1. Benzine voor een buitengewoon vermogen

Benzinegrasmaaiers zijn er voor zowel grote als kleine tuinen. En onderscheiden zich door hun vermogen en ergonomie.  Lange tijd maaien? Geen probleem!

2. Makkelijk mobiel met de accumaaiers

Een volkstuintje onderhouden? Of het gazon van je vakantiehuis? Dan zijn de accugrasmaaiers van STIHL ideaal dankzij hun compacte constructie. Makkelijk te transporteren en voorzien van een moderne lithiumionaccu zodat ze extra lang meegaan.

3.Milieuvriendelijk en elektrisch

Is je tuin klein tot middelgroot en dicht bij je huis? Dan kies je voor een elektrische grasmaaier. Je hebt enkel een buitenstopcontact nodig en kan meteen aan de slag. Deze variant is bovendien milieuvriendelijk en maakt indruk met zijn snij- en opvangvermogen, en eenvoudige bediening.

4. Robotmaaiers voor jouw gemak

Geen grote fan van grasmaaien? De robotmaaiers van STIHL doen het werk voor jou. Een eerste keer programmeren en de robotmaaier maait je gazon volledig automatisch. Hindernissen? Die merkt hij op en ontwijkt hij. En via de handige app kan je zelfs alles vanuit je luie stoel regelen. Je kan alle functies gemakkelijk via je smartphone of tablet instellen en opvolgen, waar je je ook bevindt.

5. Zitmaaiers voor het grotere werk

Als je grote grasperken moet maaien, zijn zitmaaiers een geschenk uit de hemel. STIHL biedt ze aan in twee categorieën. Enerzijds compacte modellen met een grote wendbaarheid en dus ideaal voor smalle en hoekige terreinen. En anderzijds gewone modellen voor grote oppervlakken.

6. Mulchmaaiers voor optimale bemesting

Je gazon bemesten, dat doe je dan weer met de mulchmaaiers. Zonder grasopvangbox, maar met zijdelingse uitworp. De machines vermalen het gemaaide gras tot fijne deeltjes en verspreiden het daarna over je gazon als meststof.

7. Professionele grasmaaiers

De professionele grasmaaiers van STIHL zijn ideaal om als professional grasperken te onderhouden. Stuk voor stuk blinken ze uit door hun robuuste constructie, krachtig motorvermogen en uitgekiende functies. Ideaal voor openbare groenvoorzieningen, parken, vrijetijdscentra of langs verkeerswegen.

Downloads

Beeldmateriaal:
Alle foto's weergeven