We zijn er voor jou

We beleven moeilijke tijden, en het coronavirus is een zware beproeving voor ons allemaal. We willen iedereen die onze maatschappij en economie op dit moment draaiende houdt bedanken, en ook iedereen die zijn of haar familie, vrienden en medemensen beschermt. Jullie leveren stuk voor stuk een belangrijke bijdrage!

Bereikbaarheid lokale dealers

De bereikbaarheid van onze lokale dealers kan variëren, maar ze staan nog altijd voor je klaar. Neem telefonisch contact op met je dealer voor de huidige mogelijkheden. De webshops van onze dealers blijven open, en bieden in veel gevallen de mogelijkheid om aan huis te leveren.

Houd er rekening mee dat de levertijd vertraging kan oplopen. Wij van STIHL en onze dealers doen er alles aan om alle bestelde producten zo snel mogelijk te leveren.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie voor je projecten

Sommige aspecten van ons dagelijks leven blijven min of meer behouden. Zo zijn onze tuinen en de kleine voorjaarsklusjes een welkome afleiding. Bezoek onze rubriek Advies en Inspiratie  voor leuke ideeën en om meer te weten te komen over het gereedschap en de machines van STIHL. Je vindt er ook veel tips voor je tuinprojecten.

Bezoek ons ook op de sociale netwerken: we posten er enkele seizoensgebonden tips en inspirerende ideetjes voor je tuin. Je kan er ook terecht voor al je vragen.

Vind ons op Facebook, Instagram en YouTube.

Blijf gezond!

Je STIHL team

Woman sitting in front of a house with face/hearing protection in her hand, next to her is a STIHL FS 56 R gasoline driven brushcutter