Breda, 02.09.2015

Zet het vuil onder druk

Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS

De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden. Zowel rond het huis, in de tuin als voor de auto, leveren deze machines topprestaties. Deze drie instapmodellen met een vermogen tot 2,3 kW onderscheiden zich onder andere door een eenvoudige bediening. Particuliere gebruikers voor wie kwaliteit en functionaliteit belangrijk zijn, zullen in een mum van tijd overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze goed uitgeruste hogedrukreinigers.

De STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS zetten het vuil onder druk. Het resultaat: kraaknette tuinpaden, terrassen, voertuigen en tuinmeubels. De nieuwe snelkoppeling op de machines staat borg voor een eenvoudige aansluiting van de hogedrukslang zodat gebruikers snel aan de slag kunnen. Bij de RE 129 PLUS is de hogedrukslang rechtstreeks op de pomp aangesloten. De RE 129 PLUS is bovendien uitgerust met een slanghaspel met extra oprolhulp waarmee u de slang met één hand eenvoudig kan oprollen. De anti-drilkoppeling op het pistool voorkomt dat de slang opkrult waardoor de machines extra gemakkelijk te hanteren zijn. Met de draaibare spuitlans kunt u de sproeistraal in een handomdraai aanpassen.

Krachtig en compact
Deze krachtige koudwater-hogedrukreinigers hebben een lange levensduur. De tot 2,3 kW krachtige motor en de hoogwaardige pomp met aluminium pompkop en roestvrij stalen zuigers wekken samen een druk op tot 135 bar. Daarmee gaat het werk vlot vooruit.
De nieuw ontwikkelde wielen hebben een grote diameter en bieden zo nog meer flexibiliteit. De wielen van de RE 119 en RE 129 PLUS hebben bijvoorbeeld een diameter van 175 mm, wat ze niet alleen een sportief uiterlijk bezorgt, maar er tegelijk ook voor zorgt dat u de machines gemakkelijker op trappen en op ruw terrein kunt verplaatsen. Bovendien verhoogt de aluminium telescoopgreep met zijn hoogwaardige ontwerp de beweeglijkheid van de machines nog meer. Wanneer de telescoopgreep uitgeschoven is, kunt u de hogedrukreiniger comfortabel verplaatsen. Wanneer hij ingeschoven is, is er minder plaats nodig om de machine in te laden of op te bergen. De vlakstraalsproeier en de rotorjet – twee standaarduitrustingen – zitten handig opgeborgen achter de voorklep zodat de gebruiker steeds het juiste gereedschap bij de hand heeft. Zo zijn ze bovendien goed beschermd tegen verlies en vervuiling. Dankzij de steekkoppeling kunnen de sproeimonden snel en eenvoudig verwisseld worden.

Gebruiksvriendelijk dankzij doordachte details.
Op de machine zijn houders aangebracht voor zowel de standaarduitrusting als voor optionele accessoires, zoals wasborstels. Daardoor scoren de STIHL hogedrukreinigers niet alleen hoog op het vlak van toepassingsmogelijkheden, maar helpen ze ook om tijd te besparen doordat de gebruiker altijd alles bij de hand heeft. De – afhankelijk van de machine – zeven tot negen meter lange hogedrukslang biedt een grote beweeglijkheid. Bij de machines RE 119 en RE 129 PLUS zorgt een stalen bewapening ervoor dat de hogedrukslang bijzonder stevig is. Met een nieuwe, hogedrukreiniger van STIHL haalt u een duurzame machine in huis of in de werkplaats die met oog op uw comfort werd ontwikkeld.

De hogedrukreinigers RE 109, RE 119 en RE 119 PLUS van STIHL zijn verkrijgbaar bij uw vakhandelaar.

Technische gegevens

Pomp: Axiale pomp met 3 zuigers, roestvrij staal Axiale pomp met 3 zuigers, roestvrij staalAxiale pomp met 3 zuigers, roestvrij staal
Werkdruk: 10 – 110 bar 10 -125 bar10 -135 bar
Waterdebiet min./max. : 380 / 440 l/uur 400 / 500 l/uur420 / 500 l/uur
Vermogen: 1,7 kW 2,1 kW2,3 kW
Gewicht: 17,7 kg 19,2 kg20,0 kg
Wieldiameter: 150 mm 175 mm175 mm
Max. wateraanvoer-temperatuur: 40 °C 60 °C60 °C
Lengte hogedrukslang: 7 m 8 m9 m
Uitrusting: Aluminium telescoop- handgreep, voorklep met ingebouwde opbergruimte voor sproeimonden, rotorjet, sproeiset, reinigingsmiddel. Zoals de STIHL RE109, plus onderste transportgreep, accessoirehouder voor roterende wasborstel, dosering reinigingsmiddel, hogedrukslang met stalen bewapening. Zoals de STIHL RE 119, plus slanghaspel met oprolhulp
Aanbevolen prijs:* 245,00 euro 355,00 euro425,00 euro
RE 109 RE 119RE 129 PLUS

* Prijzen inclusief 21 % BTW

 

 

Downloads

Beeldmateriaal:
Alle foto's weergeven