€ 329,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige accu kantenmaaier


De accukantenmaaier STIHL FSA 86 R is geschikt voor het proper en efficiënt maaien van graskanten, langs paden en rond obstakels. Hobbytuiniers, kleine bedrijven en conciërges die kleine gazons moeten maaien, genieten van het constante vermogen tijdens het werk dankzij de krachtige EC-motor. Bovendien maakt de bijzonder stille werking van de kantenmaaier het werken in geluidsgevoelige omgevingen en zonder gehoorbescherming mogelijk. Dankzij de accutechnologie is het opstarten eenvoudig en moeiteloos. Met slechts een druk op de knop is de FSA 86 R direct klaar voor gebruik.


De accu’s van het STIHL AP systeem zijn goed beschermd in de motorbehuizing die zich bij de handgreep bevindt, zodat het lage gewicht en het uitgebalanceerde zwaartepunt van de accu in de as van de buis het werken met de kantenmaaier minder vermoeiend maken, wat vooral bij langdurig gebruik een voordeel is. De ergonomische beugelhandgreep met softgrip en de traploze snelheidsregeling dragen bij aan het hoge werkcomfort van de STIHL FSA 86 R accukantenmaaier.


De kantenmaaier is compatibel met drie verschillende snijgereedschappen, die je zonder gereedschap kan verwisselen. De standaard geïntegreerde tweedraads maaikop STIHL AutoCut C 6-2 heeft een snijcirkeldiameter van 350 mm. De maaidraad kan je gemakkelijk aanvullen door hem met de hand van buitenaf in te voeren in de behuizing. Afhankelijk van de klus kan je de FSA 86 R accukantenmaaier ook gebruiken met de STIHL PolyCut 6-2 maaikop met kunststof messen of de STIHL DuroCut 5-2 maaikop met maaidraad. Hoe je het snijgereedschap van een kantenmaaier vervangt, lees je in onze rubriek Advies. De FSA 86 R is uitgerust met een afstandsbeugel om schade aan planten en objecten of aan de machine te voorkomen wanneer je werkt met de verschillende snijgereedschappen.


Alle machines binnen het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs onder ongunstige weersomstandigheden. Daarom hebben ze een gecertificeerde spatwaterbescherming. De effectiviteit is bewezen door veeleisende interne tests. De spatwatertest is onder meer gebaseerd op de IPX4-standaard.


  • Met AutoCut C 6-2 maaikop voor snoei- en maaiwerk
  • Veelzijdige accukantenmaaier voor veeleisend maaiwerk
  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Voor gebruik in geluidsgevoelige gebieden
  • De beugelhandgreep maakt maaien in krappe ruimtes gemakkelijker
  • Traploos regelbaar toerental
  • FSA 86 accukantenmaaier

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    SNEL SNIJGEREEDSCHAP VERWISSELEN
    SNEL SNIJGEREEDSCHAP VERWISSELEN
    MACHINEBEHEER MET SMART CONNECTOR
    MACHINEBEHEER MET SMART CONNECTOR
    Zachte handgreep met schakelaar
    SOFTGREEP MET SCHAKELAAR

    Technische details

    Nominale spanning36 V
    Gewicht3,2 kg 1)
    Geluidsdrukniveau77 dB(A) 2)
    Geluidsvermogenniveau91 dB(A) 2)
    Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts3,7/2 m/s² 3)

    Service en advies