Achter de schermen bij STIHL

Neem een kijkje neemt achter de schermen bij STIHL en krijg je exclusieve inzichten in de productie van zaagbladen met innovatieve eigen ontwikkelingen. Bovendien geven wij je achtergrondinformatie over de accuproductie in Waiblingen.  

 Productie van zaagbladen in een STIHL fabriek

Productie van zaagbladen

Alle STIHL zaagbladen zijn eigen ontwikkelingen. Zo wordt gewaarborgd dat het zaaggarnituur en de motoreenheid optimaal op elkaar zijn afgestemd en kunnen we optimale prestaties garanderen.

Een medewerker in de accuproductie verpakt een STIHL accu-apparaat in een doos

Productie van accu's 

STIHL breidt zijn accutechnologie voortdurend uit en heeft een breed aanbod voor professionele toepassingen. Zo ontwikkelt STIHL niet enkel accu's voor in machines, maar produceert het ook in Waiblingen ruggedragen accu's voor professioneel gebruik.

Jouw partner voor professionele toepassingen

De STIHL dealer is je partner voor professionele toepassingen. Dankzij een grote knowhow en ervaring helpt de dealer je bij de keuze van de juiste machines en biedt hij een eersteklas klanten- en onderhoudsservice. Vind een STIHL dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf.

Onze keuzehulpen

Onze keuzehulpen maken het kiezen eenvoudiger en helpen je met slechts een paar muisklikken om de optimale oplossing voor je werk te vinden.

 

 

Pictogram e-mail

De STIHL nieuwsbrief van professionals voor professionals

In onze STIHL nieuwsbrief lees je regelmatig alles over onze producten, diensten en evenementen voor professionals.

Meer diensten