VAKBEURZEN

De beursstand van STIHL

We zijn regelmatig aanwezig op vakbeurzen. Beleef STIHL producten zelf en kom meer te weten over nieuwe producten en innovaties. Hier vind je alle actuele datums van de vakbeurzen waar we aanwezig zullen zijn. Zo weet je precies wanneer je ons kan bezoeken op onze beursstand.

Groene Sector, Hardenberg, Nederland

08.03 - 10.03.2022

De Groene Sector Vakbeurs is met 320 exposanten hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. 

  • Netwerken
    Ontmoet bestaande én nieuwe relaties.
  • Innovatie
    Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.
  • Kennis en Inspiratie
    Tijdens kennissessies en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante onderwerpen.

Libramont, België

29.07 - 01.08.2022

De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 200 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken op een terrein van 300 000 m².

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld, waarvan de beurs vele facetten belicht: machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, groenteteelt, civieltechnische werken, of onderzoek, onderwijs en cultuur.

Demo Forest, Bertrix, België

02.08 - 03.08.2022

De 20e editie van Demo Forest wordt georganiseerd in het verlengde van de Land- en bosbouwbeurs van Libramont en lokt meer dan 40.000 professionele bezoekers.

Het terrein van ongeveer 120 ha is uitzonderlijk goed gelegen voor de animatie in situ en de demonstraties in reële omstandigheden: een gemakkelijk parcours van 4,5 km, berijdbare wegen met steenlaag en brede, met gras bezaaide voetpaden, diverse boomsoorten, populaties met variabele structuren, opmerkelijke bomen (arboretum gecreëerd in 1914), onthaalzones, bewegwijzerde wandelingen, percelen voor herbebossing, sites van biologisch belang …

Groentechniek Holland, Biddinghuizen, Nederland

14.09 - 17.09.2022

Groentechniek Holland is dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland.

De vijfde editie van het tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland zal plaatsvinden van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022. GroenTechiek Holland wordt gelijktijdig met de andere outdoor beurs van Fedecom, AgroTechniek Holland, georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Vanaf het begin in 2013 bezochten elke beureditie gemiddeld zo’n 18.000 hoveniers, medewerkers van gemeenten, greenkeepers, aannemers studenten en overige professionals in de groensector de beurs GroenTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht, Nederland

05.10 - 06.10.2022

Wil je weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor jou als professional in de openbare ruimte van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor jou verzameld. Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.


Tijdens de beurs kan je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leer je in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.