VAKBEURZEN

De beursstand van STIHL

We zijn regelmatig aanwezig op vakbeurzen. Beleef STIHL producten zelf en kom meer te weten over nieuwe producten en innovaties. Hier vind je alle actuele datums van de vakbeurzen waar we aanwezig zullen zijn. Zo weet je precies wanneer je ons kan bezoeken op onze beursstand.

Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg, Nederland

10.01 - 12.01.2023

De Groene Sector Vakbeurs is met 320 exposanten hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. 

 • Netwerken
  Ontmoet bestaande én nieuwe relaties.
 • Innovatie
  Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.
 • Kennis en Inspiratie
  Tijdens kennissessies en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante onderwerpen.

Tuinprofessionals, Hardenberg, Nederland

10.01 - 12.01.2023

In 2023 zijn de Tuinprofessionals weer terug! Deze editie hebben ze besloten de handen in één te slaan met de Vakbeurs Groene Sector. Als kennispartner presenteren ze er een compleet vernieuwd programma.

Zo organiseren ze o.a. deze kennissessies:

 • Bomen, vaste planten en bollen voor natte gronden en wadi’s
 • Haal meer uit machines met digitaal machinebeheer
 • De circulaire waarde van bio-based materialen in de tuin
 • En nog veel meer!

Vakbeurs Openbare Ruimte, Brussels Expo, België

16.02.2023

De Vakbeurs Openbare Ruimte is het grootste evenement in België op het gebied van inrichting en beheer van publieke ruimte. Exclusief voor bezoekers zoals openbare besturen, lokale overheden, studiebureaus en aannemers.

Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht, Nederland

27.09 - 28.09.2022

Wil je weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor jou als professional in de openbare ruimte van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor jou verzameld. Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaalevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

Tijdens de beurs kan je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leer je in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Agribex, Brussels Expo, België

6.12 - 10.12.2023

Agribex is een internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van de toeleverende industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten.