Hoogsnoeiers

FilterIconFilteren

Accessoires


VAN HET ONDERHOUD VAN BOOMKRUINEN TOT HET INKORTEN VAN HAGEN


Met de STIHL hoogsnoeiers wordt het onderhoud van percelen en het bijhouden van struikgewas en hoge struiken eenvoudiger en veiliger. Het maakt niet uit of je een privégebruiker of professionele boomverzorger bent. Met onze hoogsnoeiers bereik je ook moeilijk toegankelijke plaatsen in de boomtop gemakkelijk vanaf de grond vanuit een stevige positie. Dat is praktisch en effectief, want veel boom- en struiksoorten hebben regelmatig onderhoud nodig om gezond en in vorm te blijven. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook het snoeien van bomen. Dat zorgt ervoor dat er voldoende licht in de kruinen en de takken van je bomen en struiken terechtkomt. Met een STIHL hoogsnoeier kan je klussen zoals het snoeien van bomen of het terugsnoeien van hoge hagen comfortabel en effectief uitvoeren. Dat komt ook doordat de compacte hoogsnoeiers snel kunnen opstarten en er veel extra intelligente functies en praktische accessoires voor beschikbaar zijn.MET HOOGSNOEIERS IS BOOMVERZORGING EEN FLUITJE VAN EEN CENT


Met één van de STIHL hoogsnoeiers wordt je boomverzorging niet alleen eenvoudig, maar ook bovenaan veel lichter. Door het lage gewicht van onze hoogsnoeier kan je je houtbestand krachtensparend verzorgen en snoeien. En als je je machines een langere periode gebruikt: een ergonomische draaggordel zorgt ervoor dat je zulke klussen altijd met een volledige bewegingsvrijheid, maar ook met een minimale belasting voor je armen kunt uitvoeren. De ergonomisch gevormde handgreep geeft je daarbij een veilige greep. Veel STIHL hoogsnoeiers zijn bovendien standaard uitgerust met een speciaal antivibratiesysteem. Alle bedieningselementen zijn in een multifunctionele greep geïntegreerd om eenvoudig en veilig te werken.BENZINE-, ACCU- OF ELEKTRISCHE HOOGSNOEIERS?


STIHL benzinehoogsnoeiers bestaan in de vorm van comfortabele instapmodellen voor het onderhoud van eigen percelen tot de krachtige modellen voor fruitbomen en andere professionele taken voor de boomverzorging. Om ze betrouwbare en eenvoudig te starten met weinig krachtinspanning zijn de motoren van de benzinehoogsnoeiers uitgerust met een automatisch decompressiesysteem (4-MIX®-motoren) of met STIHL ErgoStart (STIHL 2-MIX-motor).


Als je een hoogsnoeier nodig hebt voor hoge takken tijdens het onderhoud van de houtbestanden en de percelen of voor het professionele boomverzorging in geluidsgevoelige en stedelijke gebieden, is een accuhoogsnoeier de beste keuze. De trillingsarme, maar krachtige accuhoogsnoeiers zijn aangenaam geluidsarm en populair bij professionals en privégebruikers. Een extra voordeel van de accuhoogsnoeiers: De machines zijn zo stil terwijl je ze gebruikt dat je deze modellen ook zonder gehoorbescherming kan gebruiken. Voor een constant hoog vermogen en een maximale looptijd zorgt het STIHL AP systeem.
Krachtige elektrische hoogsnoeiers zijn bijzonder praktisch en echt gemaakt voor klussen in de omgeving van de woning.ACCESSOIRES VOOR HOOGSNOEIERS


Dankzij de praktische en efficiënte accessoires kan je je werk met de STIHL hoogsnoeier nog comfortabeler en flexibeler aanpakken, bijvoorbeeld met ons ruggedragen systeem voor langduriger gebruik. Met dit systeem dat je aan je lichaamslengte kan aanpassen kan je nog krachtensparender en ergonomischer werken. Je kan er de hoogsnoeiers in hangen en daarna nog gemakkelijker laten leiden. Daarbij hoort nog een klem voor de telescopische steel, waarmee je je machine gemakkelijk kan in- en snel weer uithaken. Of werp een blik op onze optioneel verkrijgbare hoekaandrijving, waarmee je je STIHL hoogsnoeier nog beter aan je concrete werksituatie kan aanpassen. Met een van onze hoekaandrijvingen snoei je ook zonder problemen horizontaal.