Hogedrukreinigers: tips voor optimaal gebruik

Zelfs het hardnekkigste vuil kan met de krachtige waterstraal van een hogedrukreiniger grondig worden verwijderd. In ons artikel hebben we belangrijke tips voor hogedrukreinigers voor je op een rijtje gezet, zodat je klussen vlot kan klaren en kan genieten van de resultaten. Daarin kom je alles te weten over het correcte gebruik van hogedrukreinigers en het ideale onderhoud van je machine. Je krijgt ook uitgebreide informatie over zandstralen met een hogedrukreiniger.

Een vrouw verlaat een garage met de STIHL hogedrukreiniger RE 130 PLUS om deze te gebruiken

Hogedrukreiniger gebruiken

Correct aansluiten en krachtig reinigen: met de juiste stappen bereid je je hogedrukreiniger voor op de meest uiteenlopende toepassingen. In ons artikel lees je waar je op moet letten en welke waterbronnen je kan gebruiken.
Meer tips voor het gebruik van hogedrukreinigers
Een man voor een garage die natstraalt met de hogedrukreiniger STIHL RE 130 PLUS

Natstralen

Metalen hekken, stenen terrassen of metselwerk: reinig robuuste oppervlakken grondig met natstralen. In ons artikel krijg je tips voor zandstralen met hogedrukreinigers en lees je wat je hiervoor nodig hebt.
Meer over natstralen
Een vrouw onderhoudt de hogedrukreiniger STIHL RE 130 PLUS met een doek

Verzorging en onderhoud

Correct onderhoud zorgt voor een lange levensduur van machines. Hoe houd je je hogedrukreiniger optimaal in orde en maak je hem winterklaar? Dat lees je in ons artikel.
Meer tips voor het onderhoud van hogedrukreinigers

Tips voor buitenreiniging