Een voertuig reinigen met een hogedrukspuit

Een schoon voertuig geeft altijd voldoening en maakt het rijden nog leuker. Onze artikelen staan boordevol tips om je voertuig efficiënt schoon te maken met een hogedrukreiniger. Zo kan je de klus snel klaren, ongeacht de staat van je wielen. Je vindt er bovendien informatie over de geschikte accessoires en het juiste schoonmaakmiddel voor elke keer een glanzend resultaat.

Een man staat op de laadvloer van een pick-up en reinigt het voertuig met een hogedrukreiniger

Een auto wassen

Je auto is een trouwe metgezel in je dagelijkse leven. Naast mechanisch onderhoud moet je je voertuig ook regelmatig reinigen. Dankzij een paar van onze schoonmaaktips ziet je auto er weer als nieuw uit. Lees ons advies over het schoonmaken van auto's met een hogedrukreiniger.
Lees meer
Een man gebruikt een STIHL RE 130 Plus hogedrukreiniger om thuis een witte motor op de oprit te wassen.

Een motor wassen

Je krachtpatser op twee wielen zal je ongetwijfeld dankbaar zijn voor een grondige reiniging. In ons artikel wordt in een paar eenvoudige stappen uitgelegd hoe je je motor kan schoonmaken, hoe je hardnekkig vuil aanpakt en hoe je het beste een hogedrukreiniger gebruikt.
Lees meer
Een man die zijn fiets schoonmaakt met een STIHL RE 130 Plus hogedrukreiniger

Een fiets wassen

Of je er nu dagelijks mee naar je werk rijdt of er in het weekend plezier aan beleeft, je fiets krijgt veel te verduren. Het zorgvuldig schoonmaken is belangrijk bij het onderhoud van je fiets. We vertellen je hoe je je fiets en de ketting correct kan schoonmaken met een hogedrukreiniger.
Lees meer

Meer over buiten reinigen