Drie professionals werken met STIHL accumachines op een laadvloer, op de achtergrond snoeit een vrouw in STIHL uitrusting een heg
Een vrouw in STIHL veiligheidsuitrusting loopt met een accumachine in de hand over een pad in een park, langs hoekig gesnoeid struikgewas

Door professionals. Voor professionals.

Profiteer nu van de knowhow van onze experts – omdat je net zo goed recht hebt op advies én service als op krachtige machines.

Alles voor je sector

Technologie en innovatie

Close-up van iemand die met de STIHL MSA 300 accukettingzaag een boomstam doorzaagt

MSA 300: de krachtigste kettingzaag ter wereld

De STIHL MSA 300 accukettingzaag is speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen. Hiermee kunnen kleine en middelgrote bomen worden omgezaagd, van takken worden ontdaan en worden ingekort.

Close-up van iemand die met de STIHL MSA 300 accukettingzaag een boomstam doorzaagt

Revolutionair en ongeëvenaard: STIHL AP 500 S

De krachtige en duurzame STIHL AP 500 S lithium-ion-accu is compatibel met alle accumachines van het STIHL AP systeem. Hij is geschikt voor professioneel gebruik in boomverzorging en tuin- en landschapsonderhoud.

Close-up van de STIHL Hexa zaagketting

De 3/8" Rapid HEXA zaagketting van STIHL

Dankzij de innovatieve tandvorm is met de Rapid Hexa zaagketting een bijzonder hoog zaagvermogen haalbaar. Daardoor is hij optimaal geschikt voor professioneel gebruik in de bosbouw en de houtoogst. 

Veilig werken met STIHL

Drie mannen in beschermende uitrusting voor een voertuig met geopende bagageruimte vol met STIHL accumachines

Veilig en gezond werken

STIHL hecht veel waarde aan veilig werken en bescherming van de gezondheid. Wij informeren je over de belangrijkste beschermende maatregelen en veiligheidsmaatregelen, zodat jij en je medewerkers zorgeloos en gezond kunnen werken.

Van top tot teen goed beschermd

Op zoek naar een lokale STIHL dealer?

 

STIHL op vakbeurzen

Meer uit de wereld van STIHL