Informatie voor klanten

Informatie over STIHL producten

Terugroepacties van STIHL

STIHL Kundin gibt ein STIHL Gerät in einem STIHL Fachhandel in den Service.

Als verantwoordelijke fabrikant van krachtig en innovatief elektrisch gereedschap moet STIHL af en toe beslissen om potentieel getroffen machines terug te roepen. Wij geven u een overzicht van alle terugroepacties en de bijbehorende details.

Prijsaanpassingen voor geselecteerde producten

STIHL tuingereedschap wordt opgeslagen in een particuliere garage.

Door leveringsproblemen en verhoogde materiaal- en logistieke kosten als gevolg van de COVID-19-pandemie worden de prijzen voor geselecteerde producten  vanaf 1 juli 2021 iets aangepast. De actuele prijzen vind je op onze website. Prijsaanduidingen in de productcatalogus kunnen mogelijk afwijken.

Misleidende online aanbiedingen voor STIHL GTA 26

Persoon gebruikt de STIHL GTA 26 om een tak weg te snoeien.

Op dit moment zijn er diverse websites en advertenties in omloop van misleidende aanbieders die beweren de STIHL snoeizaag GTA 26 te verkopen tegen voordelige prijzen tussen 24 en 49 dollar. De fraudeurs wekken daarbij de schijn dat ze rechtstreeks met STIHL te maken hebben. Ze gebruiken bijvoorbeeld officieel STIHL beeldmateriaal of URLs die naar STIHL verwijzen. Wie op deze aanbiedingen ingaat, ontvangt na betaling echter geen STIHL product.

Merk- en productpiraterij

STIHL medewerkers controleren de kwaliteit van een STIHL bladblazer.

Terwijl STIHL producten zich onder andere onderscheiden door strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen , is dit bij plagiaat niet het geval. Wij informeren je over bescherming tegen gevaarlijke namaakproducten.

Waarschuwing voor niet-conforme kettingzagen

STIHL kettingzaag MS 462

Er worden steeds meer 'niet-conforme apparaten' op de Europese markt gebracht in verschillende handelsvormen. Niet-conformiteit betekent dat de relevante wettelijke vereisten niet worden nageleefd, met name de veiligheids- en emissievoorschriften ter bescherming van gebruiker en milieu.

Informatie over het coronavirus

Coronavirus

Mannelijk model draagt een oranje STIHL gezichtsmasker.

STIHL neemt de huidige situatie met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus bijzonder serieus. Hier is belangrijke informatie te vinden voor bezoekers, leveranciers en externe dienstverleners.

Overige mededelingen

Compatibiliteit E10

De tank van een STIHL motorzaag wordt met behulp van het vulsysteem gevuld met brandstof.

Wil je weten of je E10 in jouw STIHL of VIKING product kan tanken? Hier vind je alle informatie.

Meer over STIHL