Tips voor het gebruiken van je bosmaaier

Met onze tips bereid je je grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier grondig voor op het gebruik  en onderhoud je deze na het gebruik vakkundig, zodat de machine je lange tijd goed van dienst is.

Je leert bijvoorbeeld wat de juiste brandstofmix is en hoe je je bosmaaier start. Bovendien vind je in onze instructies hoe je desgewenst het snijgereedschap kan vervangen.

Tips: voordat je de bosmaaier gebruikt

Voordat je met je grastrimmers, kantemaaier of bosmaaier aan de slag gaat, is er eerst wat voorbereiding nodig. Hier vind je tips en instructies om het werk goed te verrichten.

Tips: nadat je de bosmaaier hebt gebruikt

Na het gebruik is het reinigen en correct opbergen van je bosmaaier essentieel. Met onze tips en instructies is de vakkundige verzorging van je machine geen probleem en heb je er lang plezier van.

Man in persoonlijke veiligheidsuitrusting maait dicht struikgewas met een STIHL benzinebosmaaier FS 311

Maaidraden en -messen

Of het nu gaat om slijtage of nieuwe eisen, op een gegeven moment wil je de maaidraad vervangen, een andere maaikop monteren of gewoo  nieuwe messen. Bij STIHL vind je een grote keuze aan passende maaidraden, messen en maaikoppen, zodat je altijd het optimale gereedschap bij de hand hebt!

Meer tips voor je tuin