Service voor STIHL iMOW® robotmaaiers

STIHL dealer plaatst een STIHL iMOW robotmaaier in zijn laadstation in een tuin

Als je voor een iMOW® robotmaaier hebt gekozen, kan je lekker achterover leunen. Indien gewenst biedt je erkende dealer een uitgebreide service voor je robotmaaier aan. Hij is je deskundige partner voor de eerste installatie en alle vragen over je iMOW®. Van bij het begin kan je rekenen op deskundig advies over je nieuwe robotmaaier.

Deskundig advies

Niemand kent de iMow® robotmaaier beter dan je erkende STIHL dealer. Alle STIHL dealers nemen regelmatig deel aan trainingen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je ter plaatse persoonlijk en optimaal advies krijgt. Indien gewenst kan je je robotmaaier correct en professioneel laten installeren, repareren en onderhouden door een dealer. Je erkende dealer geeft je ook tips en tricks voor een veilig en correct gebruik van je robotmaaier. Zo profiteer je van de STIHL iMOW® service.

Laat de installatie heel eenvoudig aan je dealer over:

Verzorging door je gekwalificeerde ¡MOW® dealer

Bij je getrainde dealer zijn jij en je iMOW® robotmaaier in de beste handen. Indien gewenst biedt je erkende dealer naast de installatie van de iMOW® ook andere diensten aan:

Onderhoud en inspectie

Je dealer voert het jaarlijkse onderhoud en de inspectie van je iMOW® robotmaaier uit. Hij controleert de werking van de iMOW® en werkt je machine met de nieuwste software bij indien nodig.

Reiniging en winteropslag 

Je iMOW® heeft regelmatig een reinigingsbeurt nodig. Je erkende dealer neemt deze taak graag van je over. De behuizing, het maaidek en de laadcontacten worden hierbij vakkundig gereinigd en gecontroleerd. Heb je thuis geen geschikte plek waar je je robotmaaier in de winter kan opbergen? Maak dan gebruik van de iMOW® service en berg de machine bij je STIHL dealer op. Hij zorgt voor de nodige voorbereidingen en maakt het dockingstation vakkundig klaar voor de winterstop.

Controle en vervanging van het mes

Het mes van de iMOW® robotmaaier moet regelmatig worden vervangen. Je kan het mes laten vervangen door je deelnemende dealer. Je gekwalificeerde dealer controleert het mes op slijtage en beschadiging. Als er een nieuw mes nodig is, zorgt hij voor de vervanging en installatie in de robotmaaier.

¡MOW® robotmaaiers op gras voor boomhut

TOT 5 JAAR GARANTIE OP JE ¡MOW® ROBOTMAAIER

Wens je de garantieperiode van je iMOW® robotmaaier te verlengen? Dat kan! Registreer je machine en zorg voor een jaarlijks onderhoud om van 5 jaar garantie op jouw iMOW® robotmaaier te genieten!

Ontdek onze robotmaaier tips