Directe productkeuze Beschermende kleding

Bosmaaier-beschermbroek Protect FS - oranje

Ideale beschermbroek bij werken met bosmaaier

Algemeen

Reflecterende bosmaaier beschermbroek Protect FS voor werkzaamheden aan het spoor en langs de weg. Kleur fluorescerend oranje, bovenstof: 70 % polyester, 30 % katoen, voering: 100 % polyester, EN ISO 20471, beschermingsklasse 2, robuuste bovenstof, actief ademende stootbescherming, reflecterende strepen en lange ventilatieopeningen aan de achterkant van de broek, lussen voor de FS-bretellen. De gepatenteerde FS-beenbescherming voor extreem gebruik kan in de binnenzak ingeschoven worden. Optioneel verkrijgbaar: FS-bretellen en FS-beenbescherming. Maten 44-60.

vanaf € 98,00*

Versies

Prijs

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Uitrusting

Bosmaaier-beschermbroek FS Protect

Standaarduitrusting

 • Actief ademend Zoom
  Actief ademend

  Het actief ademend materiaal van de STIHL kleding zorgt ervoor dat de overtollige warmte effectief en snel naar buiten wordt afgevoerd. De gelijktijdige aanvoer van verse lucht van buitenaf zorgt voor een gezonde temperatuurbalans.

 • Extra stootbescherming Zoom
  Extra stootbescherming

  Bij de STIHL bosmaaierbroeken bestaat de gehele voorkant van de broek uit een speciaal materiaal dat voor een stevige bescherming zorgt.

 • Extra stootbescherming Zoom
  Extra stootbescherming

  De extra stootbescherming, waarvoor een patent is aangevraagd, kan ingeschoven worden. Deze is ademend en verdeelt de impact over het gehele oppervlak.

 • Reflecterende strepen Zoom
  Reflecterende strepen

  Goed zichtbare, reflecterende strepen bieden bij werkzaamheden in de buurt van straten meer veiligheid. (Afbeelding gelijkaardig.)

 • Ventilatie openingen Zoom
  Ventilatie openingen

  Door de geïntegreerde ventilatieopeningen is er een optimale ventilatie

 • Waarschuwingsvlakken Zoom
  Waarschuwingsvlakken

  Zien en gezien worden: een belangrijk veiligheidsaspect om ongevallen te vermijden bij de wisselende lichtomstandigheden in het bos. Grote waarschuwingsvlakken in signaleringskleuren accentueren het gezien worden bij de bosbouwkleding van STIHL. (Afbeelding gelijkaardig.)

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.