STIHL product kopen?

Bezoek de webshop of winkel van je dichtstbijzijnde dealer

Dealers

STIHL dealers helpen je om de machine te kiezen die het best past bij jou en je werkzaamheden, en leggen je duidelijk uit hoe je ze best en veilig kan gebruiken. Ze bieden je ook een professionele service achteraf.

Bij bepaalde dealers kan je ook online kopen en reserveren. Vink deze optie aan om de dichtstbijzijnde dealer met een STIHL webshop te zoeken en ga dan naar zijn webshop. Sommige machines kunnen omwille van veiligheidsredenen niet opgestuurd worden en dienen afgehaald te worden.

Impact Coronavirus/COVID-19

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners zijn een topprioriteit bij STIHL. Vanwege de huidige Coronavirus/COVID-19 situatie zijn in opdracht van de overheid bepaalde veiligheidsmaatregelen opgelegd. We raden aan om dealers telefonisch of per e-mail te raadplegen. De dealer zal u daarbij informeren wat er mogelijk is, en dit met inachtname van de nodige veiligheidsmaatregelen. Bij dealers die het volledige assortiment online aanbieden, kan u veilig online bestellen en thuis laten leveren. Vink het vakje „Online reserveren of kopen“ aan en zoek een dealer in uw buurt. De nodige instructies kan u dan telefonisch bekomen.

Om een STIHL dealer in je buurt te zoeken, vul je de gemeente of postcode in. Indien je zoekt op provincie, worden enkel dealers in de omgeving van de provinciehoofdstad weergegeven.