€ 149,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accudraagtas met aansluitkabel ADVANCE X-Flex: transporteer je accu’s in alle veiligheid om je machines direct van stroom te voorzien

De accudraagtas met aansluitkabel STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Hiermee neem je gemakkelijk een accu van het STIHL AP systeem mee. Ben je professioneel werkzaam in de bos-, tuin- of landschapsbouw? Met deze draagtas neem je heel eenvoudig een reserveaccu mee. Een elastische riem zorgt ervoor dat de accu veilig in de tas zit en er niet uitvalt. Bovendien zijn de bovenranden van de tas afgerond en ingesneden, zodat je de accu gemakkelijk kan vastpakken en moeiteloos uit het tasje kan nemen. Deze tas heeft een aansluitkabel, zodat je de accu er enkel hoeft uit te halen om hem op te laden of te vervangen. Bovendien kan je dankzij deze kabel een compatibele machine rechtstreeks op de accu aansluiten en van stroom voorzien. De onderkant van de accudraagtas heeft ook openingen om vuil en water te laten ontsnappen.

De accudraagtas met aansluitkabel STIHL ADVANCE X-Flex bevestig je direct aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex of de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex met de stevige STIHL bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem.

Accudraagtas met aansluitkabel ADVANCE X-Flex

Service en advies